This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

seria tcr

nu stiu ce campionat e asta ....da' cum arata ctr-urile astea....mamaaaa   Happy

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

bodykitul e absolut fabulos... ma tot mir cat de bine putea sa arate masina asta de serie ....

vad ca seat face legea, oricum o gramada de nume cunoscute acolo

Reply

mai e si CITE in cadrul ETC care e un campionat cat de cat abordabil ca si costuri.  

http://acisportitalia.it/CITE/informazio...Monza/2015

de-a lungul anului am vazut in "capatul plutonului"  multe honde facute asa mai "de acasa".

[Image: WM1_3609.jpg]
[Image: IMG_0144.jpg]
[Image: IMG_0134-2.jpg]
[Image: IMG_0133-5.jpg]
[Image: IMG_0127-1.jpg]

si ceva mai profi  Icon_yikes

[Image: IMG_0125-1.jpg]
[Image: IMG_0125-1.jpg]

[Image: IMG_0119-2.jpg]
[Image: IMG_0122.jpg]
[Image: IMG_0151-3.jpg]
[Image: IMG_0148-2.jpg]
[Image: IMG_0147.jpg]

[Image: IMG_0149-1.jpg]

(filtre Purflux)

.....oricum sunt multe masini ex WTCC dar sunt pe clase.  o singura etapa nu costa asa mult  (Monza sa zicem).  
tebuie licienta FRAS si ACR pt FIA  si mult curaj la franare  Icon_smile

http://acisportitalia.it/public/2015/pdf...a_gara.pdf

Leon-urile, mai ales alea diesel nu le prinde nimeni fac turul in 2.00 sec insa restul 2.08 - 2.10 etc.  
(eu cu masina de strada fac 2.15 insa cu ea aranjata decent, transmisie si frane mari pe spate, roti si gume de curse se poate cobora in 2.06 sustinut.  unde mai pui ca te poti antrena cat vrei cand e deschisa pista   Icon_smile    )
am furat multa informatie tehnica si nu numai de la campionatele astea.

Reply

ultimele doua sunt jmecherie. interesant intakeul ala

Reply

sunt custom. face si JAS dar nu vinde, doar pe ocolite....

Reply

mda, gata cu amestecul bogat in ultimul cil. Icon_biggrin

Reply

seat-urile sunt aspirate sau turbate? melcu conteaza mult la monza ... asa infige un melc si la tine sau la aspiratele din poze si sa vezi cum te apropii de 2 , poate chiar sub Icon_smile

Reply

pai seat nu mai face motoare aspirate la curse de mult timp, din cate imi amintesc

Reply

este (era mai bine zis ) aspirat de 2.0 , diesel PD (turbo) de 2.0 si mai apoi turbo benz. 1.6 .

motorul de 2.0 benzina l-au abandonat rapid cand inca din teste au vazut ce potential are 2.0 TDI PD.
La  Monza , Tarquini a facut record de pista cu TDI , 1.58 daca nu ma insel.  Daca deschideai capota era aproape tot de serie la vedere, mai putin plasticul de pe motor. Este masina care mi-a scos din cap toate prostiile si prejudecatile despre motorul diesel ce le aveam pana atunci.

Quote:The key difference is obviously the totally different characteristics of the engine, which is officially less powerful than the TDI by 20 bhp. To give the FSI drivers a chance to be reasonably competitive, the minimal weight of their car is allowed to be 20 kg less than the TDI but since the introduction of the turbodiesel engine, the FSI has become a car to make the initial steps for privateer drivers and a competitive racecar in national touring car series.

Reply

am inteles, dar revin pe ideea de egalitate, pune 2.0 tubo benzina cu 2.0 turbo diesel si vedem daca tractorasu mai scoate capu

hondele 2.0 aspirat se bat cu 1.6 turbo de la egal la egal?

Reply

trebuie vazute regulamentele si vazut ce si cum.  

cam asa era aspiratul la care au renuntat,

[Image: 647889-583x389.jpg]

au testat si varianta de 2.0 turbo benzina si au ales sa dezvolte mot. diesel pana la urma.  probabil si din ratiuni de marketing.
cand s-au retras o parte din masini au ajuns la Monlau si au mai fost competitive o perioada.
in perioada respectiva nu au avut adversar cu acel motor, apoi noile regulamente au reamestecat cartile.

Reply

ineresante runnerele cu doua pozitii pt rampa injectoare. asta pare setup de top end.
astea-s cu dry sump sau barbotare?

Reply

asta in cauza nu stiu exact, dar din asta au dezvoltat si motorul Skoda Fabia S2000 si ala impinge de nu-i adevarat.

Reply

cel mai bine stie mirea Icon_smile)))

Reply

prima cursa, nu m-am uitat sa vad de ce si cum s-a ajuns la wtcr, pilotii din wtcc, multi constructori...azi a fost prima cursa din an, nu stiu daca s-a dat la eurosport dar am vazut transmisie hd pe fb, live, super misto. hondele nu tin pasul, sunt in grupul 2. hyundai i30 face legea cu tarquini si bjork, apoi golf gti, a3 . inca se mai fac bancuri despre hyundai? Icon_smile

Reply

cursa 2 : hiunday locul 1-2-3 . pare game over de la inceput.

Reply

da, aseara dupa ce am ajuns acasa m-am uitat la un campionat de gt-uri blancpain din belgia si apoi a fost rezumatul WTCR si ma intrebam ce campionat mai e si asta, si mare mi-a fost surpriza cand am vazut toata lumea buna acolo dar cu alte masini Icon_smile

wtcc-ul era prea anost si nu atragea producatori, public,sponsori, acum cu noul format par sa fie de toate. o gramada de marci, foarte multi piloti si 3 curse.

am urmarit si eu care e treaba cu hondele, insa circuitele astea stradale sunt niste porcarii fara sanse de depasiri, una peste si pe mine ma surprinde hyundai-ul insa tot o gluma mi se pare, pot sa zic ca are piloti foarte buni Icon_smile vedem pe circuite adevarate care e treaba mai clar.

oricum interesant noul format ( in genul celui btcc care era spectaculos) si sunt curios ce regulament au masinile si daca vreo mica legatura cu cele de strada. i30n-ul de strada n-are nici o treaba cu competitia din ce am vazut.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew