w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 42 in 40 posts
Thanks Given: 13
|
|
Mda, ca la noi! :icon_censored::icon_censored::icon_censored:
Sa va povestesc una mica: prietena mea, intr-o noapte tarziu, din greseala, a spart in parcare bara unui individ c-un Ford. S-a dus pana acasa, a luat pix si hartie, s-a intors la locul faptei si i-a lasat numarul de telefon in geam, impreuna cu explicatii si scuze.
A doua zi, in aceeasi parcare, individul era cu gura mare (prea mare) ca sa-i plateasca bara din buzunar. Evident ca a fost invitat sa accepte RCA-ul foarte valabil. Nu va imaginati ca bara era data jos de pe masina, ca atarna, ca era vreun far sau semnal spart. Nu. Era crapata la un colt.
Ma rog, s-a linistit si a devenit foarte cooperant cand mi-am facut si eu aparitia. A inteles ca de-aia platesti RCA-ul, ca sa nu dai bani din buzunar in caz ca faci vreo prostie.
Mi-as fi dorit si eu sa am biletel in geam cand am gasit vopsea de taxi (era galbena, deci presupun ca taxi) pe aripa spate, cand mi-am gasit oglinda data peste cap cu capacul sarit si o clema rupta, cand mi-am gasit bara spate desprinsa din suruburi...
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
De asta mi si mie frica ca se inatmpla cand ma duc undeva cu masina, de aceea parchez tot timpul in cel mai indepartat capat al parcarii :">
Sper sa o poti readuce la starea ei fara prea multe batai de cap.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Romarshall
Threads: 3
Thanks Received: 17 in 17 posts
Thanks Given: 10
|
|
Si eu am numai dungulite pe usi din cauza bizonilor care n-au grija in parcari si deschid ca vitele portierele masinilor lor parcate mult prea aproape :icon_evil:, normal ca i-as :new_2gunsfiring_v1: ..... ce sa mai vorbesc despre bari crapate si stopuri sparte.
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo.
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Io nu inteleg ce dracu nu iti lasa un tel ceva, doar nu da banu din buzunar...da n-ai ce face, lipsa de educatie isi spune cuvantul. :icon_no:
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
eu am vazut un tir care dadea cu spatele si a intrat intr-o masina., i-a spart stopul. soferul s-a uitat, s-a uitat la mine, i-am facut semn ca...poc, si a plecat. am notat nr de inm, l-am pus pe parbrizul masinii cu nr meu de tel.
m-a sunat, i-am povestit.....cu siguranta a urmat politie etc.
macar ala a cam supt-o de la politie ca a plecat . daca ramanea...plateau asigurarile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
sKyNeT
Threads: 4
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 1
|
|
(04-11-2010, 13:09)yulasinio Wrote: De asta mi si mie frica ca se inatmpla cand ma duc undeva cu masina, de aceea parchez tot timpul in cel mai indepartat capat al parcarii :">
Sper sa o poti readuce la starea ei fara prea multe batai de cap.
Sincer d-asta am zis sa nu o las in strada si sa o bag in parcarea mare din fata blocului...dar cand te feresti mai mult parca atunci se intampla.
Toyboy: adica sa-i pun semnalizarile OEM ?
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
nu man, e ok asa 
ma refeream la praguri body kit & ...
|
sKyNeT
Threads: 4
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 1
|
|
Am vandut-o pana la urma, se poate inchide.
|
|