This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

sKyNeT: `95 Honda CRX Del Sol 1.6, ESI, Black

Mda, ca la noi! :icon_censored::icon_censored::icon_censored:

Sa va povestesc una mica: prietena mea, intr-o noapte tarziu, din greseala, a spart in parcare bara unui individ c-un Ford. S-a dus pana acasa, a luat pix si hartie, s-a intors la locul faptei si i-a lasat numarul de telefon in geam, impreuna cu explicatii si scuze.

A doua zi, in aceeasi parcare, individul era cu gura mare (prea mare) ca sa-i plateasca bara din buzunar. Evident ca a fost invitat sa accepte RCA-ul foarte valabil. Nu va imaginati ca bara era data jos de pe masina, ca atarna, ca era vreun far sau semnal spart. Nu. Era crapata la un colt.

Ma rog, s-a linistit si a devenit foarte cooperant cand mi-am facut si eu aparitia. A inteles ca de-aia platesti RCA-ul, ca sa nu dai bani din buzunar in caz ca faci vreo prostie.

Mi-as fi dorit si eu sa am biletel in geam cand am gasit vopsea de taxi (era galbena, deci presupun ca taxi) pe aripa spate, cand mi-am gasit oglinda data peste cap cu capacul sarit si o clema rupta, cand mi-am gasit bara spate desprinsa din suruburi...

De asta mi si mie frica ca se inatmpla cand ma duc undeva cu masina, de aceea parchez tot timpul in cel mai indepartat capat al parcarii :">
Sper sa o poti readuce la starea ei fara prea multe batai de cap.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Si eu am numai dungulite pe usi din cauza bizonilor care n-au grija in parcari si deschid ca vitele portierele masinilor lor parcate mult prea aproape :icon_evil:, normal ca i-as :new_2gunsfiring_v1: ..... ce sa mai vorbesc despre bari crapate si stopuri sparte.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Io nu inteleg ce dracu nu iti lasa un tel ceva, doar nu da banu din buzunar...da n-ai ce face, lipsa de educatie isi spune cuvantul. :icon_no:

eu am vazut un tir care dadea cu spatele si a intrat intr-o masina., i-a spart stopul. soferul s-a uitat, s-a uitat la mine, i-am facut semn ca...poc, si a plecat. am notat nr de inm, l-am pus pe parbrizul masinii cu nr meu de tel.
m-a sunat, i-am povestit.....cu siguranta a urmat politie etc.
macar ala a cam supt-o de la politie ca a plecat . daca ramanea...plateau asigurarile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(04-11-2010, 13:09)yulasinio Wrote: De asta mi si mie frica ca se inatmpla cand ma duc undeva cu masina, de aceea parchez tot timpul in cel mai indepartat capat al parcarii :">
Sper sa o poti readuce la starea ei fara prea multe batai de cap.

Sincer d-asta am zis sa nu o las in strada si sa o bag in parcarea mare din fata blocului...dar cand te feresti mai mult parca atunci se intampla.

Toyboy: adica sa-i pun semnalizarile OEM ?

nu man, e ok asa Icon_wink
ma refeream la praguri body kit & ...Biggthumpup

Am vandut-o pana la urma, se poate inchide.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew