This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

sKyNeT: `95 Honda CRX Del Sol 1.6, ESI, Black

Hello si bine v-am gasit pe forum. Masina am achizitionat-o acum 2 ani de zile si de atunci ma tot bucur de soare Drive

[Image: img1778d.jpg]
[Image: img1740y.jpg]
[Image: img1734zj.jpg]
[Image: img1730lm.jpg]
[Image: img1700q.jpg]

frumos eh6 le tau..sa ai parte de el in continuare...si nu in ultimul rand bine ai venit pe forum!

foarte tare. mult entuziasm in continuare Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Ma gandesc ce urmeaza acuma pentru masina asta Drool
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

buza, praguri, fusta spate si niste jante jdm tot in portocaliu Icon_wink

Ar mai fi multe de facut la masina, praguri si fusta spate nu o sa ii pun ca nu am gasit nimic care sa-mi placa. Sapt trecuta am schimbat uleiul tot cu Motul 6100 10w40 si completat 1l de mtf Icon_sad. Cat de curand ar trebui sa ma apuc sa curat rugina de pe puntea spate si cateva pete de rugina de pe dedesubt si sa dau din nou cu antifon.
Tinichigiul a fost atat de destept in cat am observat 3 gauri fff mici de rugina la imbinarea aripii dreapta spate cu bara. Cred ca va trebui la primavara sa o revopsesc.

Cum naiba ca numai ce ai vopsit-o:icon_no: E greu sa gasesti un kit care sa dea bine pe Del-Sol asta daca nu esti inca indragostit de Fast&Spurios.
Ar arata bine un set de jante de pe ITR 98 spec Icon_wink

De ce a trebuit sa completezi ulei in cutie, pierzi pe undeva?

Asa am luat-o din pacate. Curge prin 2 locuri dar momentan doar 1 am gasit, printre cele 2 carcase ale cutiei. Chiar imi pare rau ca merge foarte bine numai ca am un huruit cand tin ambreiajul sus. Ma gandesc ca o fi de la rulmentul de presiune desi e nou (exedy).
O sa mai fac cateva completari pana la primavara si daca e fac din doua una ca mai am inca una blocata in a 3-a :icon_mrgreen: dar intreaga.

Sincer si eu m-am gandit la jantele de itr dar nu sunt 4x114,3 ?

Jantele de ITR sunt 5x114,3 dar acuma exista si varianta Rota care face o copie dupa ele in 4x100 sau 4x114,3.

Poate a fost cutia desfacuta si nu au folosit silicon peste tot. Cu rulmentul de ambreiaj nu iti fa griji pentru ca la fel a facut si la mine de nou. Aveam zgomot cand pedala de ambreiaj nu era calcata pana in podea.

Se vede ca are silicon. In capatul cel mai de jos e zgariata ca si cum ar fi sters ceva mai tare la viteza si cred ca s-au miscat un pic...
Cu rulmentul tin minte ca parca mai citisem un post de al tau dar nu mai eram sigur Icon_smile

incearca aici http://www.dragwheels.pl/kolekcja.php#felga_41
sunt jante japan made, replici la cele adevarate (dar foarte scumpe) jante bune la preturi corecte. se pot comanda la www.altuning.ro . de-acolo le-am luat eu pe ale mele. raport calitate/pret f bun.

la astea se refera yula... http://www.rotashop.co.uk/rota-spec-r_c33739_65199.htm

rota spec r

ca tot veni vorba de jante azi, de plictiseala am zis sa caut si eu pe net si am gasit anuntul asta: http://www.pistonheads.co.uk/sales/2010602.htm

prelude`u parca are 4x114

deci....tare

da 4x114.3 are..dar din pacate s-au dat enkei-urile!

Tot raul spre....rau. In seara asta un idiot a dat cu spatele fix in masina mea si a avut bunul simt sa fuga (nu lua amenda dar tipic romanesc "ce sa ma complic eu"). Pagube: far drept spart si bara un pic crapata.

Pai si sti cine a facut-o Banghead

Nope, poate ma intalnesc cu el in trafic, dar cam slabe sanse...

sorry man ....
acum poate ai ocazia sa o lasi asa cum iti place tie Icon_wink
keep it clean Biggthumpup

:icon_chainsaw:

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew