am gasit un set de jante noi in usa , la acelasi care mi-a vandut si restul pieselor , sunt enkei modelu gtc 01 specifice pt nsx , 17 fata si 18 spate , pretul 1300$ ,
intrebari : cum ar arata oare? ca nu am gasit poze si daca as mai avea alta alegere prin europa pe la aceasi bani
e greu de gasit ceva frumos si la pret aceptabil , sunt realist ca jantele perfecte pentru nsx is de la 2500 in sus ... nu sunt dispus sa dau banii aia
Daca ai cont de FB da like la pagina celor de la Japanese Performance, astia vand jante din Japonia. Ai sanse sa gasesti ceva second, de buna calitate si poate si la un pret bun.
19-10-2012, 01:19 (This post was last modified: 19-10-2012, 01:21 by yulasinio.)
Japanese Performance au pus astea pe facebook azi dimineata..
Quote:DISH OF THE DAY... Some Enkei RPF1s available for sale in Tokyo at the moment in handy sizes for fitment. These are coming in at EUR999 including delivery to Ireland (18x9.5 +45, 18x8.5 +40, 5x114.3)
Sau astea...
Quote:Have some gorgeous Gramlight 57Ds on the way at the moment in nice aggressive sizing and offsets, big concave on these, proper sizing and offset on front and rear (18x9.5 +12, 5x114.3)
Nu stiu ce pret au pentru ca la unele nu il afiseaza si trebuie sa le trimiti mail. Din cate se scrie pe FB asteapta depozit pe ele.
Astazi au postat astea...
Quote:DISH OF THE DAY (PART II)... Had to post up these incredibly rare Watanabe produced RS rims. I don't know if I've ever seen another set for sale. These are in Tokyo right now (17x9 +15, 5x114.3)
Gramlight is beton , partea care nu ma incanta ii ca is acelasi " 18" fata 18" spate , nu stiu cum arata ... dar vezi de un pret ,niste bbs-uri interesante am gasit aici dar nu stiu ce distanta au intre suruburi