Dupa ce-a mai scumpa masina pe care am avuto am ajuns la ce-a mai ieftina, un bmw seria 6 cu motor de 3500cm3, nu e urata rau,se misca binisor.
Dotari:inchidere centralizata,geamuri si oglinzi electrice,servodirectie,abs,aer conditionat,trapa(la manivela ,sirocol.
Cheltuieli : schimb de ulei , toate filtrele , baterie,bujii 110€
Impozit : 0€
Asigurare clasica:135€ anual
foarte frumoasa, eu nici nu stiam si nu mai vazusem vreodata un seria 6 pana acum vreo 8-9 ani cand am vazut una intr-un parc auto prin dubai si mi-a placut mult
modelele vechi de la bmw chiar imi plac, nu stiu exact de ce dar mereu mi-au placut mai toate pana la pisica, dupa aceea nu prea am mai apreciat.
Si fratemiu a avut o raritate dinasta, si anume un 325 IX CAT Coupe (4x4) tot cu turela manuala
Nu l-a tinut mult deoarece pe atunci era foarte scumpa asigurarea la el, in austria era dupa cai si avea 170CP.
Acum 10 ani am prins si eu pt prima oara 200Km/h pe autobanda pe cand Golful meu abea prindea 160km/h
Sa o pastrezi sanatos, chear iti sta bine cu una dinasta...
Dap cumnatul meu se ocupa de ea in tara ,am conduso eu pana in tara si sa comportat super tare , nu a consumat nici ulei nici apa,ideea era sa o mai tin o vreme daca se mai valorifica dar daca plateste cineva banii astia imi si fac o vacanta in Tokio :p