This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

bmw 635csi '87

Dupa ce-a mai scumpa masina pe care am avuto am ajuns la ce-a mai ieftina, un bmw seria 6 cu motor de 3500cm3, nu e urata rau,se misca binisor.
Dotari:inchidere centralizata,geamuri si oglinzi electrice,servodirectie,abs,aer conditionat,trapa(la manivela Icon_smile,sirocol.
Cheltuieli : schimb de ulei , toate filtrele , baterie,bujii 110€
Impozit : 0€
Asigurare clasica:135€ anual

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

foarte frumoasa, eu nici nu stiam si nu mai vazusem vreodata un seria 6 pana acum vreo 8-9 ani cand am vazut una intr-un parc auto prin dubai si mi-a placut mult Icon_smile
modelele vechi de la bmw chiar imi plac, nu stiu exact de ce dar mereu mi-au placut mai toate pana la pisica, dupa aceea nu prea am mai apreciat.

sa o stapanesti sanatos !

Reply

asta face cat 2 NSX-uri, cel putin la consum cred, oricum fain model Icon_wink

Reply

arata foarte bine masina, sa te bucuri de ea.

Reply

E urata Icon_smile S-o stapanesti sanatos!

Reply

Imi place tare mult alegera ta Icon_smile mai ales ca nu platest impozit la ea Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Si fratemiu a avut o raritate dinasta, si anume un 325 IX CAT Coupe (4x4) tot cu turela manuala Icon_wink
Nu l-a tinut mult deoarece pe atunci era foarte scumpa asigurarea la el, in austria era dupa cai si avea 170CP.
Acum 10 ani am prins si eu pt prima oara 200Km/h pe autobanda pe cand Golful meu abea prindea 160km/h Icon_smile
Sa o pastrezi sanatos, chear iti sta bine cu una dinasta...

Reply

Mersi la toti , adevaru ca e o masina foarte ieftina, cu un pic de stil si cat de cat admirata , dar nu transmite nimic asemanator cu nici un Vtec.

Reply

O vrea careva?

Reply

Te-ai săturat și de asta Icon_smile

Reply

api ca ma plimb cu el ca ma plimb cu duba tot aceasi senzatie o am

Reply

Da motorul ala jos si pune un F20C pe el sau un 2JZ si aia e Icon_smile

Reply

care e pretul ?

Reply

Reply

Dap cumnatul meu se ocupa de ea in tara ,am conduso eu pana in tara si sa comportat super tare , nu a consumat nici ulei nici apa,ideea era sa o mai tin o vreme daca se mai valorifica dar daca plateste cineva banii astia imi si fac o vacanta in Tokio :p

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew