This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Vand: Honda S2000

Se vinde Honda S2000 Ap1 !

Adusa din Ungaria in 2013 iunie , inmatriculata tot acolo momentan.
A avut 3 proprietari pana acum, a fost folosita putin. Anul de fabricatie 2000/1, prima inmatriculare 06.07.2000 . Rulaj real 43700 km , demonstrabil cu carte service, am sunat la reprezentantele unde au fost facute schimburile, deci este in regula . Fara tuning de performanta, e stock, are schimbate doar finalele de la evacuare . S-au mai schimbat si barile fata + spate dar o sa le schimb inapoi pe orgininal . Acum garda la sol este coborata la 10 cm de la 15 cm. Are jante Rota D2 de 18 inch . Dimensiunea rotilor fata 225x45 R18, spate 255x35 R18.

Timbru de mediu : 1520 Euro ( emisii CO2, 237 g/km, 1997cc, Euro 3 )

Pret : 10490 euro negociabil .

Mai multe informatii si poze gasiti la : http://www.pistonhead.ro/ro/anunt/138.html

[Image: DSCN1072.JPG]

[Image: DSCN1067.JPG]

[Image: DSCN1062.JPG]

[Image: DSCN1063.JPG]

[Image: DSCN1073.JPG]

[Image: DSCN1064.JPG]

[Image: DSCN1065.JPG]

[Image: DSCN1066.JPG]

[Image: DSCN1074.JPG]

[Image: DSCN1069.JPG]

[Image: DSCN1070.JPG]

Gata Istvan, ai scos-o la mezat?
Bine ca am apucat sa o vedem si noi live, inainte de vanzare Icon_wink .

Cat este taxa de inmatriculare?

Da am scos-o si urmeaza si Integra Icon_smile
Taxa la asta e putin cam mare, in jur de 2200 euro fiindca astia au f...t Euro 3 in martie .Icon_sad
Totusi exista o forma legala de a inmatricula fara a achita taxa . Se practica la greu mai nou ...

(30-06-2013, 10:58)Issuuu Wrote: Da am scos-o si urmeaza si Integra Icon_smile
Taxa la asta e putin cam mare, in jur de 2200 euro fiindca astia au f...t Euro 3 in martie .Icon_sad
Totusi exista o forma legala de a inmatricula fara a achita taxa . Se practica la greu mai nou ...

Aia cu partajul?

Da, se pare ca functioneaza ...

nu e chiar "la greu", la cluj au fost 25 de cazuri, da e cu partajul.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

eu stiu de zeci de mii de cazuri pe toata tara dar oamenii numai acum au inceput sa se prinda

istvan, pe faza cu partajul nu sunt, am citit un articol pe tema asta, a pus cineva un link pe aici.poate sunt alte spete.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

De ce e o dai man? Nu iti place?

Ba da, e Ok, dar am zis ca pun ambele la vanzare. Cu doua nu vreau sa raman asa ca una dintre ele tre s-o vand. Sa vedem care va fi "norocoasa " care ramane... Icon_smile

bafta mane, masina arata mult mai bine live decat in poze !

(01-07-2013, 16:07)Toyboy Wrote: bafta mane, masina arata mult mai bine live decat in poze !

Mersi Icon_smile

Pret nou: 12490 euro !

Pret nou !!! 10.490 euro .

Se poate inchide, multumesc !

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew