17-08-2012, 11:42
De vanzare Honda mea S2000, an 2005, 50.000km, masina este AP2, adica facelift exterior + imbunataririle de la AP2 pe partea de transmisie, suspensie si sasiu. Revizii facute la timp, masina a fost tinuta numai in garaj, ulei motor la fiecare schimb Motul 5 W 40 300V, A/C, Xenon, oglinzi electrice/incalzite, soft-topul este in stare perfecta, nu are urme de zgarieturi rupturi sau altceva, interiorul este din piele rosie, radio cd original, masina este foarte bine intretinuta atat mecanic cat si optic. Masina are extra filtru de aer Cosworth, placute fata ( inca in stare buna ) Ferrodo Racing DS2500, evacuare single sided cu finala Invidia, cauciucuri noi Bridgestone potenza RE050, furtunase metalice etrieri Goodridge, lichid frane Motul RBF660, geometria a fost reglata pentru maximizarea aderentei. Pe langa acestea masina se mai vinde cu un set de discuri fata DBA sau J's Racing care inca nu le-am montat si cu evacuarea originala Dual-side. Masina nu a fost atinsa sau lovita niciodata, si toate elementele de caroserie sunt inca cele originale si cu vopseaua originala din fabrica pe ele, am intretinut cat de bine se poate masina de cand o am iar aspectul isi zice cuvantul. Masina trebuie sa o vand deoarece imi trebuie o masina mai spatioasa si mai practica. Sunt interesat de schimburi cu FN2 sau EP3.
Pret: 18.000 Euro
Multumesc.
Most sports require only one ball, motorsport requires two...