This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VW SCIROCCO MK1 1978

Daca tot ai freza in mana, mai redu si punctele fierbinti din camera de ardere !

Reply

care-s alea?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

2thumbs
Ce planuri ai pentru el?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Când mergi sau vrei vrea sa mărești compresia, vei urca temperatura in camera de ardere in așa fel incat, vei avea anumite parti/muchii mai proeminente care se vor încălzi mai mult decât restul camerei, vei vrea sa uniformizezi forma camerei pentru o distribuție cat mai buna a căldurii si evitarea formarii de puncte fierbinți.

Reply

aa, asa zii, am facut asta la b16, acici nu maresc compresia ca e compresor. oricum rotunjirea muchiilor era in calcul Icon_biggrin

Reply

cam asa arata carapacea.

am inceput munca si la chiulasa

Reply

Hai ca se termina sezonul Icon_biggrin

Reply

nu cred ca mai pot recupera. m-au sabotat sudorii aia total. planurile erau ca var motorul inauntru in concediul de paste...

Reply

Jur ca in timpul ala invatai tu sa sudezi si iti faci tu cusca Icon_smile Acum daca tot esti asa nu te grabi si fa treaba buna.

Reply

aaa. clar. daca aveam hala mai aproape si conditii mai bune nici nu ma mai complicam. da, no, asta e. nu ma ambalez ca ies lucrurile anapoda asa. azi am facut doua canale, intr-o saptamana termin chiulasa Icon_smile)))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew