This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

is rupt, nu ma intind la vorba, scriu maine.
urcarea de recunoastere 2.01
urcarea de antrenament, in f de care se lua startul 1.57
vtm fara personal care sa mature virajele, rallyistii cu mitsu si subaru au arat drumu, era sa fac masina zob intr-un parapet, bile pe viraj, pe zona de franare. prima urcare compromisa (1.59) reusesc sa redresez inainte de impactul cu parapetul, pierd mult timp.
trag tare pe urcarea 2, merg bine, simt si ma lacomasc sa vranez tarziu in sicana artificiala din cauciucuri. blochez, n-am directie, las frana, iar bloachez, iar las frana, cumva reusesc sa ma strecor printre fara sa ating insa pierd mult timp. 2.58
in mare la grupa mea eram singurul amator adevarat. restul masini cu rollcage sudat, suspensie de cart si slikuri (nu semi, nu mixte, SLIKURI), combinezoane, tot tacamul, toti se dau de ani multi mai ales in campionatul local rally sprint satu mare. toti veniti de vineri, s-au dat vineri toata ziua, spre deosebire de mine care am mers pt prima data.
cica licenta de rallysprint nu conteaza la vtm si cica sunt nelicentiati.
un ghiveci de ramai mut.
in fine, a fost fun, sunt cu masina neatinsa, si daca nu aveam cele doua ratari aveam un fimp foarte bun. oricum, am vazut ce inseamna sa mergi pe slikuri si caroserie cu cusca. e o treaba.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

super experienta mane, nu te lacomii next time, esti la incepu nu tre sa ai mari pretentii, importanta e experienta si sa vi safe home cu fieru, in rest la cat mai multe Icon_wink

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • yulasinio
Reply

Acuma incerci sa cauti scuze Icon_razz
Acum serios, participarea inseamna experienta si fiind la inceput e foarta importanta. Distractia vine pe locul 2 iar rezultatele cu timpul. Sa-mi zici la ce crasma frecventezi sa iti comand o bere pe cand te duci acolo Icon_wink

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bah, stiu ca e important sa participi, insa sunt asa de rare incat abia acum am avut prima sansa sa merg pe un drum inchis. cine stie cand o mai fi urmatorul si unde?
oricum frustrarea e maxima cand vezi de la ce masini iei bataie si cum ajungi cu o masina de strada in aceeasi clasa cu masinile de competitie.
si mersul cu casca pe cap pt prima data in masina asta (am mai mers o data cu civicul) schimba f multe din perceptii , analiza si mai ales camp vizual.

Reply

Ce mama dreaq nu ai dat un telefon!? Am terminat de asternut asfalt pe la 16:00 pe la 17:30 puteam sa ajung si eu!
Oai ciuda maxima! Domnu' Cata nu a mai dat nici un semn de viata si am zis... pas, nici prin cap nu mi a trecut ca esti p'acolo oai ma!!!!!

fmm.... am fost mega bussy saptamana asta si am uitat sa mai intru p'aci!

Reply

unde sa ajungi mah? eu am ajuns acolo la 8 dimineata Icon_biggrin
tu ai fost bussy? eu am terminat de aranjat masina vineri seara la 12.15, m-am pus in pat pe la 1 fara, la 2 si inca nu eram adormit. la 6 desteptare, sambata stat toata ziua in soare...vai de capu' meu (ma cam doare acum)

Reply

Las bulan durerea trece da experiența rămâne!
Zici ca fac reclamă la Mastercard Icon_smile

Reply

http://www.youtube.com/watch?v=NGCQNBXbNjk

Reply

Zice ca acest video nu exista.

Reply

pentru amatori cica Icon_biggrin
orice experienta de genul asta e buna Liviu, e vreme sa te bati si pentru timpi Icon_biggrin

Reply

pai asa am si mers, niciodata nu sunt curios doar sa particip. la fiecare ratare am pierdut minim 3 sec., ala era timp de podium cu o masina 100% street. oricum daca te uiti in video, pe coborare suntem in ordinea timpilor de calificare, se vad masinile care erau dupa mine ca timp, eu la a doua parcurgere, ei majoritatea din zalau, care au forjat traseul inainte bine de tot.
in alta ordine de idei, cred ca scot rocco-ul de la naftalina. incepem programul full race car.

Reply

treaba buna man! lupta cu timpul nu e usoara....

important e ca ai mers si ai luat pulsul competitiei.
dupa cum ai spus tu, fara masina echipata corespunzator e frustrant. nu mi-a placut cum s-a organizat. trebuia sa ia startul grupa de amatori primii si apoi restul.
apoi cum baga ei la clasa 3 amatori motoare de 1600 - 2000?

oricum , mie imi place cum merge "masinutza" ta si desi n-am condus-o am vazut ce reprize are cand ne-am mai jucat pe la SB.

[Image: cupameses2013_030.jpg]

[Image: cupameses2013_092.jpg]

[Image: cupameses2013_067.jpg]

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

merci de aprecieri man, cand vin de la tine... Icon_biggrin
merci pt linkuri, filmarea de pe tube m-a taiat la prima trecere, era chiar momentul cu parapetul.
in poza aia nu se vad bilele f bine, erau inainte de viraj, pe zona de franare, mai mult decat in prima foto Icon_sad
l.e. dupa ce am rasfoit albumul ala, imi dau seama ca suspensia cea e f f f buna, masina sta muult mai bine decat multe altele, eu fiind la limita aderentei (chiar cu scartait pe alocuri) diferenta se face din cusca si slikuri.

Reply

Ai subvirat puternic aici, ti-ar trebui barile stabilizatoare mai groase si poate si ceva bari de rigidizare.
Bine ca ai scos-o si ai venit cu ea intreaga.

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • vtin
Reply

bah romane, vezi ca am descris o pagina inainte momentul, erau bile scoase de rally-style-mitsu-subi-idiots. Icon_biggrin pe zona de franare si m-am dus la dracu cu craci, am evitat sa franez pe ele ca eram in vale acum
barile stabilizatoare sunt ok, e masina de strada, iar cu rigidizarea caroseriei...e o treaba ce ma framanta de mult. sper sa gasesc o solutie buna.

Reply

Am citit omule, am vazut ca ai franat intermitent, dar de ce ai iesit pe exterior asa mult: pentru ca ai subvirat.
Ce am zis eu de bari e doar o parere, nu trebuie sa faci neaparat asa, tu iti stii cel mai bine masina.

Reply

pai da mane da a fost indusa de situatie, nu de sasiu, aia ziceam

Reply

Bravo domne' Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

da da daaaaa! avem si interviu cu Liviu Biggthumpup

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Te8#at=287

Reply

Vrem si autografe!!! vtec