06-01-2011, 12:33
In acest thread as vrea sa strangem toate site-urile care comercializeaza piese pentru Honda pentru a ne fi mai usor la cumparaturi

As vrea sa va rog sa mentionati daca ati folosit cumva anumitul site si daca ati intampinat dificultati.
www.nengun.com multe piese din Japland, l-am folosit si transportul poate dura cam mult, am asteptat cam 8 saptamani pana ce am primit setul de pilite pentru roata.
www.rhdjapan.com - la fel cu cel de mai sus, multe piese JDM, l-am folosit si transportul a fost bun la fel si comunicarea.
www.tougedistribution.com - astia nu i-am folosit inca dar am citit numai lucruri bune despre ei pe alte forumuri.
www.tegiwaimports.com - baietii astia au o groaza de copii dupa anumite lucruri care au facut valva pe piata Honda, de exemplu galeria de evacuare 4-1, engine damper si asa mai departe. Am cumparat piese de pe un alt forum si am avut probleme cu engine damper-ul care avea ceva probleme din fabricatie dar a fost inlocuit fara nici un fel de probleme.
Ii gasiti si pe ebay.
Am sa mai postez dupa ce ajung acasa si imi verific bokkmarks-urile de pe calculator

Honda nu arde uleiul, il foloseste.