This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Schimb: Piese EK3

Am mai multe piese pentru Civic Sedan EK3 (96-00):

- cutie viteze;
- caseta directie;
- pompa servo;
- 3 suporti motor (stanga dreapta sus si centru spate);
- rulmeti spate;
- far dreapta;

Pesele sunt folosite dar in stare buna!
Se doneaza tot in afar de caseta...

Reply

Eu sunt interesat de suporti ... special cel de la distributie ... ai si ceva poze cu el ?

Reply

Poze abea peste 2 saptamani... sunt de D15Z6 si sunt in stare buna altfel ii aruncam.

Reply

As putea fi interesat de suporti motor, rulmenti si caseta. Caseta cat este?

Reply

Suportii ii vrea Valj_Lj m-a si sunat pt ei, mai vrea si gyurydmy o parte din piese, mi-a scris pe PM. Vi le trimit cand ma intorc in tara si vi le impartiti voi frateste dupa nevoi. Pe caseta eu am dat 150 Euro. Mai am si niste arcuri daca nu ma insel...

Reply

Ah, ok, multumesc, nu stiam ca te-a contactat si gyurdmy (erau pentru aceeasi masina). Icon_wink

Reply

Am pregatit un pachet mic cu rulmenti spate pt ABS, semnalizari laterale, pistonase spate pt tamburi plus un capac delcou.
Astept o adresa per SMS: 0747533723

Reply

Am pus azi cutia, caseta, pumpa servo, arcuri 3 perechi, un telescop fata si unu spate, capeti de planetare, rulment placa presiune, disc abreiaj, garnitura capac motor, delcou complet cu un senzor defect...

gyurydmy te asteapta 3 pachete mari si late, total 66kg. Sa le folosesti sanatos!

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • Delphi
Reply

Acum pot sa-ti intorc si eu complimentul: "Esti cel mai mare domn!"

The following 1 user says Thank You to Delphi for this post:
  • LauX_LauX_LauX
Reply

Multumesc!

Mai am ramas cu niste stopuri California Style, ceasuri de bord si o oglinda electrica fara sticla...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew