This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Probleme frana de mana Civic 5D - rechemare

Nu stiu daca merita sa fac un thread nou pentru chestiunea urmatoare, asa ca scriu aici. Daca se lungeste discutia, facem thread.

Am fost sunat saptamana trecuta de un domn de la Carpati Motors (dealerul de unde am cumparat eu masina) care mi-a adus la cunostinta despre un recall la Civic-ul 5D (si, probabil, nu numai 5D) pentru ceva chestiuni referitoare la frana de mana. Cica schimba nu-stiu-ce.

A mai fost careva sunat in legatura cu problema asta?

Reply

e veche. am verificat si eu dar la mine nu se aplica.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Care este problema exacta, poate ar trebuie sa o punem in aria tehnica la Civic?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Yula, fa tu thread-ul si muta posturile pe subiect acolo. Din pacate nu stiu care-i problema exacta. Atunci cand ma mai suna, am sa dau descrierea completa.

Reply

Eu am testat toata iarna frana de mana si n-a avut nicio problema Biggthumpup
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

ce stiu sigur e ca se schimba tot. de la maner pana la prinderea pe etrieri. dar asta se poate verifica doar dupa seria sasiului. nu intre toate sub incidenta rechemarii.

Reply

mie mi se balangane maneta de la frana de mana, cand nu e trasa, si asta se intampla de cand era noua. la FL nu se mai intampla asta, au rezolvat, poate pt asta e rechemarea, ar fi bine.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

nu e aia, si eu speram Icon_biggrin . a mea nu era asa de la inceput insa cu putin abuz....langa langa...eh, exagerez, se misca putin

Reply

Ptiu! Bai si-am fost la ASKO da' am uitat sa intreb!
Cei de la CM nu m-au sunat cu programarea, deci n-am detalii de acolo.

Reply

Bun, astazi masina a ajuns la CM si am elucidat problema.

Intr-adevar e vorba de un recall al anumitor masini, cu anumite VIN-uri. N-am inteles de ce nu e neaparat vorba de generatie, dar fie. Se inlocuieste roata dintata de la frana de mana, pentru ca cica ar exista sansa sa scape fara sa fie apasat butonul de pe levier.

Eu nu am avut nici o singura data probleme cu frana de mana in sensul "sa nu tina". Am avut probleme ca mi-a ramas intr-o seara un etrier blocat pe roata dreapta spate de era sa ia foc. In mod ciudat, nu s-a simtit ca masina ar merge infranata (ce-i drept in noaptea aia am tras de ea in dracii aia mari). La o verificare ulterioara nu s-a identificat nimic si nici nu s-a mai intamplat de-atunci.

Deci e cam rezolvata intrebarea initiala.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew