This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Prima masina: Accord

Salutare!

Dupa ceva research am ajuns la concluzia ca o Honda Accord CL7 ar fi perfecta ca si prima masina. De aproximativ 4 luni caut pe piata din Romania o masina nemodificata, ingrijita, benzinara 2.0 si manuala, insa se gasesc destul de greu in Bucuresti sau in preajma orasului. Recent am gasit una, asa ca as avea nevoie de niste sfaturi din partea voastra.

Am vazut un anunt cu o Honda Accord CL7 din 2008, editia speciala si executive. Din poze arata perfect, urmeaza sa o si vad undeva pe Sambata. Masina  a avut toate reviziile facute chiar la Honda, mai putin de ultima care a fost facuta intr-un service privat, dar imi poate oferi si factura. Ca si numar de km are in jur de 138.000. Pretul afisat pe site este de 5.800 (nu sunt multe de vanzare, deci o puteti gasi). Sunt putin reticent, deoarece pe CarVertical apare cu 3 accidente, puteti vedea din pozele atasate mai jos. Intrebarea este, voi ce mi-ati recomanda? Merita cumparata tinand cont de avarii si daca da, care ar fi pretul corect?

Mult respect si stima,
O zi buna!

Reply

se poate sa fi fost atinsa si elementele schimbate, cred ca se vede imediat daca e chituita si revopsita, de obicei nunantele cam difera daca n-a avut o vopsire completa. cam putini km pentru varsta ei. Mergi la un coasta de est sau alt atelier honda (pot sa-ti recomadn) pentru o verificare si partea de lonejeroane, pierderi ulei, articulatii etc, cel mai sigur. Poti sa-ti dai seama si in interior daca km corespund cu nivelul de uzura al diverselor elemente interioare.

Reply

Poate a avut Casco pe ea si a schimbat elemente prin asigurare. Poti incerca cu o intrebare be Honda Romania pe FB sa vezi daca cunoaste cineva masina.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Iei un tester de profunzime vopsea, mergi la un atelier o urci sus și ieși din dubii.
Baftă !

Trimis de pe al meu CPH2305 folosind Tapatalk

Reply

ai cumpărat până la urmă?

Reply

(13-11-2024, 12:29)chris0500 Wrote: ai cumpărat până la urmă?
Salut! M-am reorientat pana la urma si am luat tot un CL7 07' 2.0 Benzina (K20Z2). Chiar are si instalatie de gaz Tomasseto. Toate reviziile la zi cu facturi incluse, la fel si pentru toate reparatiile de-alungul timpului. O am de un an (cumparata la 177.000km, in prezent 191.000) si pana acum nu am avut probleme cu ea. Exceptand recent am luat o groapa mai mare specifica Bucurestiului, iar pivotul cu planetara stanga vor trebui schimbate. Pretul de achizitie a fost 4500 de euro)s

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew