Lokasz90
Threads: 1
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
|
|
14-12-2018, 11:55
(This post was last modified: 17-12-2018, 15:27 by yulasinio.
Edit Reason: Am anulat fontul foarte mic...
)
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
14-12-2018, 12:15
(This post was last modified: 14-12-2018, 12:16 by kinky_boy.)
poti sa arunci o intrebare la dealer sau chiar htr, insa cum aceste elemente pot fi afectate de utilizator prin curatare cu diverse solutii, produse dermato etc nu cred ca le accepta cineva sa le schimbe. totusi merita o incercare
|
Lokasz90
|
|
(14-12-2018, 12:15)kinky_boy Wrote: poti sa arunci o intrebare la dealer sau chiar htr, insa cum aceste elemente pot fi afectate de utilizator prin curatare cu diverse solutii, produse dermato etc nu cred ca le accepta cineva sa le schimbe. totusi merita o incercare
Totusi, dupa nici un an de zile sa se faca în halul asta?
|
kinky_boy
|
|
din pacate consumerismul asta ridicol a facut ca peste tot sa scada calitatea, sa cumperi mai repede urmatorul produs
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
incredibil....fara cuvinte....asta e motivul pt care nu am mai cumparat honda. pot face cele mai fiabile motoare din lume. daca le ambalezi in hartie de ziar....
razvan, alea sunt urme evidente de uzuram adica e unde tine mana pe portiera cu geamul deschis probabil, si nuca schimbatorului.....jalnic. nu am vazut asa ceva pana acum decat dupa muuulti km.
eu as cere schimbarea elementelor pe garantie si as vinde masina.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kinky_boy
|
|
Da stiu.ca sunt de la uzura, dar calitatea slaba va fi mereu. Â Asta e, din ce aud pe la alti oameni cam toate marcile au scazut calitatea la multe capitole.
|
Lokasz90
|
|
(14-12-2018, 22:59)LIVIU_CTS Wrote: incredibil....fara cuvinte....asta e motivul pt care nu am mai cumparat honda. Â pot face cele mai fiabile motoare din lume. daca le ambalezi in hartie de ziar....
razvan, alea sunt urme evidente de uzuram adica e unde tine mana pe portiera cu geamul deschis probabil, si nuca schimbatorului.....jalnic. nu am vazut asa ceva pana acum decat dupa muuulti km.
eu as cere schimbarea elementelor pe garantie si as vinde masina. Am vorbit cu dealer ul si astept răspuns. Sper sa fie unul favorabil, totusi am o presimțire ca problema mea o sa fie rezolvata pe jumatate, adica doar nuca sa mi o schimbe. O sa revin dupa ce primesc răspuns
|
LIVIU_CTS
|
|
honda a ajuns sa faca niste panarame de masini (exceptand partea motopropulsor) iar pe partea de dealer in romania....jale, dar jale d'aia de disperare. se implineste anul de cand mi-am eprimat interesul de a cumpara un type-r si nu au facut nimic pt un drivetest. doar daca mergeam la buc, si cu interventia unui coleg de forum. pur si simplu nu vor sa vanda.
|
The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
• Toyboy
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 81 in 73 posts
Thanks Given: 93
|
|
bah, când va ziceam că gen x e de tot căcatul ...bătrâna de +30 de ani le da clasă !
|
The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
• LIVIU_CTS
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 86
|
|
Razvan are mare dreptate, calitate a scazut peste tot nu numai la Honda.
@Lokasz90, ai incercat sa hidratezi cumva pielea de pe usa? Sper sa rezolvi ceva pe garantie daca nu incearca un auto detailer.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Lokasz90
|
|
(17-12-2018, 15:31)yulasinio Wrote: Razvan are mare dreptate, calitate a scazut peste tot nu numai la Honda.
@Lokasz90, ai incercat sa hidratezi cumva pielea de pe usa? Sper sa rezolvi ceva pe garantie daca nu incearca un auto detailer.
Am primit raspuns de la dealerul Honda...imi înlocuiește nuca, chiar dacă nu e în garanție, dar la pielea de pe usa nu are ce sa mi faca. M au aburit...ce mă sfătuiți sa fac în legătură cu portiera ???. Mulțumesc
|
LIVIU_CTS
|
|
n-au ce sa faca...sa schimbe panoul de usa.
sa vinzi masina. cu siguranta si alte elemente vor avea aceeasi soarta. honda nu e o masina pt cine are ceva pretentii. e pentru aia care de obicei in masina e ca-n cocina da' vor o masina mai deosebita.
|
|