This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Piele civic 2017 de f proastă calitate

Salutare. Am un civic 2017 si 40000km făcuți intr-un an de zile si pielea de la nuca schimbatorului si cea de pe portiera șoferului s a cam tocit. Întrebarea este daca se poate face ceva pe garanție, daca s a lovit cineva de problema asta si cum ar trebui procedez. Mulțumesc.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

poti sa arunci o intrebare la dealer sau chiar htr, insa cum aceste elemente pot fi afectate de utilizator prin curatare cu diverse solutii, produse dermato etc nu cred ca le accepta cineva sa le schimbe. totusi merita o incercare

Reply

(14-12-2018, 12:15)kinky_boy Wrote: poti sa arunci o intrebare la dealer sau chiar htr, insa cum aceste elemente pot fi afectate de utilizator prin curatare cu diverse solutii, produse dermato etc nu cred ca le accepta cineva sa le schimbe. totusi merita o incercare

Totusi, dupa nici un an de zile sa se faca în halul asta?

Reply

din pacate consumerismul asta ridicol a facut ca peste tot sa scada calitatea, sa cumperi mai repede urmatorul produs

Reply

incredibil....fara cuvinte....asta e motivul pt care nu am mai cumparat honda. pot face cele mai fiabile motoare din lume. daca le ambalezi in hartie de ziar....
razvan, alea sunt urme evidente de uzuram adica e unde tine mana pe portiera cu geamul deschis probabil, si nuca schimbatorului.....jalnic. nu am vazut asa ceva pana acum decat dupa muuulti km.
eu as cere schimbarea elementelor pe garantie si as vinde masina.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da stiu.ca sunt de la uzura, dar calitatea slaba va fi mereu.  Asta e, din ce aud pe la alti oameni cam toate marcile au scazut calitatea la multe capitole.

Reply

(14-12-2018, 22:59)LIVIU_CTS Wrote: incredibil....fara cuvinte....asta e motivul pt care nu am mai cumparat honda.  pot face cele mai fiabile motoare din lume. daca le ambalezi in hartie de ziar....
razvan, alea sunt urme evidente de uzuram adica e unde tine mana pe portiera cu geamul deschis probabil, si nuca schimbatorului.....jalnic. nu am vazut asa ceva pana acum decat dupa muuulti km.
eu as cere schimbarea elementelor pe garantie si as vinde masina.
Am vorbit cu dealer ul si astept răspuns. Sper sa fie unul favorabil,  totusi am o presimțire ca problema mea o sa fie rezolvata pe jumatate, adica doar nuca sa mi o schimbe. O sa revin dupa ce primesc răspuns

Reply

honda a ajuns sa faca niste panarame de masini (exceptand partea motopropulsor) iar pe partea de dealer in romania....jale, dar jale d'aia de disperare. se implineste anul de cand mi-am eprimat interesul de a cumpara un type-r si nu au facut nimic pt un drivetest. doar daca mergeam la buc, si cu interventia unui coleg de forum. pur si simplu nu vor sa vanda.

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  â€¢ Toyboy
Reply

bah, când va ziceam că gen x e de tot căcatul ...bătrâna de +30 de ani le da clasă !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  â€¢ LIVIU_CTS
Reply

Razvan are mare dreptate, calitate a scazut peste tot nu numai la Honda.
@Lokasz90, ai incercat sa hidratezi cumva pielea de pe usa? Sper sa rezolvi ceva pe garantie daca nu incearca un auto detailer.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(17-12-2018, 15:31)yulasinio Wrote: Razvan are mare dreptate, calitate a scazut peste tot nu numai la Honda.
@Lokasz90, ai incercat sa hidratezi cumva pielea de pe usa? Sper sa rezolvi ceva pe garantie daca nu incearca un auto detailer.

Am primit raspuns de la dealerul Honda...imi înlocuiește nuca, chiar dacă nu e în garanție, dar la pielea de pe usa nu are ce sa mi faca. M au aburit...ce mă sfătuiți sa fac în legătură cu portiera ???. Mulțumesc

Reply

n-au ce sa faca...sa schimbe panoul de usa.
sa vinzi masina. cu siguranta si alte elemente vor avea aceeasi soarta. honda nu e o masina pt cine are ceva pretentii. e pentru aia care de obicei in masina e ca-n cocina da' vor o masina mai deosebita.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew