This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noul Mercedes A Class

lol, pai iti iei masina de 100 de cai sa faci curse cu ea?
cu linistea, dotarile si cuplu diesel cred ca e ok pentru o exploatare normala. vrei mai sport urci mai sus la 170 de cp. acum nu poti sa ai si liniste si 100 de gadget-uri, sa fie sprintena si ieftina Icon_smile

una peste alta tre sa ne organizam pentru track. o sa ma sparga lorena, ca am tot sucit-o cu o excursie la sighisoara care pana la urma a ramas pe 30 martie si acu iar o mut Icon_smile)

la noi cand draq s-or deschide circuitul/ele lu peste ca de benzina pana la unguri te dai 2 zile la noi

Reply

Bah voi ati vazut ce consumuri declara MB la varianta de am calculat eu pretul??? Oras: 4,2 Ext.: 3,2 Combinat: 3,6L
Adi, mie nu mi se pare asa puturoasa. Atinge suta in 11,3 sec Icon_biggrin Apropo, are 1385 kg
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Chiar s-au lăudat că este cel mai economic Mercedes produs vreodată !

Reply

Cam asa e consumul si la noul 1.6 diesel de la Honda... da cred ca baietii le calculeaza numai la vale. La exterior sa ziceam ca mai ai o sansa (daca concurezi la EcoChallenge Icon_biggrin ), dar in oras never la o utilizare normala.

Off-topic: am vazut expus in Palas noul BMW Seria 6 coupe, motor 3.0 - 306CP, pret: >100.000 euro si consum: 7 in oras, 5 in afara si 6 combinat, WTF?!
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Poate merge numai in 2 cilindrii daca pedala nu e apasata mai mult de 20% Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am vazut prin trafic un A-Klasse cu kit AMG si noul seria 6 cu 4 usi expus la palas. ce frumos arata ambele

Reply

ce-mi plac mie bullshiturile astea, evacuari din ce in ce mai infundate cu fltre, performante tot mai mari, consumuri din ce in ce mai mici Icon_smile))).
in cel mai fericit caz, alea-s consumuri de poligon, cu poligonu gol, fara semafoare, fara intersectii, fara pietoni, iar autostrada la fel de libera si fara frane si reaccelerari.

(13-02-2013, 22:58)BogdanT Wrote: .. mie nu mi se pare asa puturoasa. Atinge suta in 11,3 sec Icon_biggrin Apropo, are 1385 kg

de unde incepe puturosenia? de la 36,4 sec? are vana de bour de pe drapel.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew