This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Civic fk2 2007

Dar de ce nu se pot astea schimba?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Cei de la Honda le-au sertizat la cald in punte sau le-au turnat direct iar ca si piese cu cod honda nu exista decat toata puntea.
Mai jos linkul cu puntea la civic din 2007 incoce fie el si Typ R.
http://old.japancars.ru/cat/honda/index....lk=B__2900

Reply

Nu face nimeni aftermarket? Tu cu ce le inlocuiesti?

Sent from my N4

Reply

Si eu as fi urmat cu bucsele la civic, daca mai tineam masina. In 10-15k (3-4 luni) trebuiau schimbate. Au aparut aftermarket, la cel mai bun pret sunt la febest.de
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

De la febest am gasit si eu altele in afara de unele din poliuretan la pret triplu nu am gasit.
Cele de la Febest sunt 190 lei bucata.
Iar pe fata 500 lei bucata pe original.

Reply

Pe fata care?

Reply

S-au inmuiat si alea cele mari din spatel bratului. Dar maine am programare la fostul serice Virago sa vad exact ce si cum si sa imi sterg si eroarea de la airbag sper sa nu fie cava grav.
Dar macar sa o fac ca noua si se nu mai doara capul.

Reply

Gata am scapt de o grija am sters erorile din calculator inclusiv cea de airbag.Cica pierduse comunicarea cu airbagul de la scaunul soferului.Au verificat mufele si separe ca acolo era problema acum totul e ok.
Dar surpriza cu bucsele separe ca alea de pe spate sunt ok si mai tin dar cele de pe fata frebuie schimbate.Deci tin sa ii cred pe cei de lla honda mecanicul meu sa inselat.
Am dat o tura pe poiana pe serpentine si sta ca pe sine.Icon_smile parca miar fi greu sa ma despart de ea acuma dupa ce am bagat atatia bani si ganduri in eaIcon_smile.

Reply

Deci a fost cam ce a zis Maruta, bine ca ai rezolvat asa usor.

Reply

Da Maruta a avut dreptate eu cand ma uitasem nu vazusem nimic.
A si inca ceva am vazut operatia de schimbare bucsi spate la FK2.
Cum ziceam nu e mare lucru o presa si jumatate de ora si gata.
Era un civic in service acolo la care i-au schimbat bucsile.Nu e complicat deloc.A si se pare ca mai sunt si alti producatori in afara de febest am intrebat si nu au vrut sa imi spuna de la ce firma sunt.

Reply

Ce magari Rollinglaugh, la ce service erai? Oricum sunt vesti bune ca se misca treaba si apar piese mai ieftine.

Reply

In Brasov la fosta reprezentatnta honda eu am intrebat mecanicul si banuiesc ca ala nu stia de aia a zis asta nu m-am mai dus sa vorbesc cu seful de service dar data viitoare o sa aflu.Icon_smile

A si inca ceva, am devanzare 2 bielete de la bara antiruliu fata marca SWAG aduse de mine din germania noi.Mine nu imi mai trebuie momentan.
Daca vrea cineva 200Ron ambele.

Reply

Mai vin si cu o noutate in legatura problemele la caseta de directie ce face probleme la civic inclusiv si mie un zgomot la virarea pe loc la partea dreapt si un mic joc.Am gasit kitul de reparatie o bucsa amarata de teflon si 2 simeringuri, pret bomba 88 lei Icon_smile.
Cand o sa se mai incalzeasca o duc la doctor.
O sa le comand saptamana viitoare.

Reply

E si normal sa gasesti kit de reparatie pentru asa subansamble.

Sent from my N4

Reply

vezi ca e ceva surub la caseta din care se poate regla. si eu am avut un usor joc si am scapat cu acel surub
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

O sa vad ce si cum la service miau spus ca nui nici un surub de reglare.
Ai vreo poza unde ar fi acel surub de reglare?

Reply

nu am mane, mi-a spus si mie de la service. caseta nu e mare, nu are mult de cautat.

Reply

Se strange, nu se regleaza. Adica, daca ai joc in ea, pa, nu se rezolva din surubul ala.

Reply

Am gasit surubul minune m-am uitat intrun manual de reparatie.
Problema este ca trebuie o cheie speciala o sa vad ce e de facut dar acesta regleaza jocul stanga dreapta.
Asta e codul 53414-S5A-003

Reply

bai, eu iti spun ca si eu aveam o usoara bataie st/dr. au strans si nu mai face. ok, reglaj e impropriu spus...da strangi de el si gata. asa e si la crx, numai ca la ala daca strang, merge directia mai greu, nu s-a intamplat nimic cu privire la joc.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew