This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Cand vreti sa facem intalnirea de toamna hondatalk?
You do not have permission to vote in this poll.
05-07 sept
4.17%
2 4.17%
12-14 sept
16.67%
8 16.67%
19-21 sept
12.50%
6 12.50%
26-28 sept
10.42%
5 10.42%
03-05 oct
8.33%
4 8.33%
10-12 oct
8.33%
4 8.33%
17-19 oct
22.92%
11 22.92%
24-26 oct
14.58%
7 14.58%
nu pot veni indiferent de data
0%
0 0%
de Craciun, Anul Nou, Paste...
2.08%
1 2.08%
Total 48 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Intalnire de toamna Hondatalk

1. w33bb0 - 1 dubla confirmat
2. kmr - 1 dubla confirmat
3. vtin - 1 dubla
4. bgdsta+zagini - 1 dubla confirmat
5. Delphi - 1 dubla
6. Kinky_boy - 1 single
7. Den1grator - 1 dubla
8. Maruta - o dubla
9. Cata crx - o dubla.

Reply

(23-09-2014, 16:31)DeN1gRator Wrote: Si eu nu am votat octombrie, doar septembrie Icon_biggrin
Deci tu nu vii. Rollinglaugh
(23-09-2014, 16:38)kmr Wrote: Plm, cine vrea vine, cine nu vrea, asta e Icon_smile @Delphi: vrei să cunoști oameni noi? Icon_smile))
Dar desigur. Happy

Reply

Eram sigur ca esti prietenos Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • Delphi
Reply

Mai trebuie una Icon_biggrin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Hai @rav, curaj Icon_smile

Reply

Nooo, rav se conserva.
civic

Reply

Hmmm. @LauxLauxLaux? Nu zici nimic? Nici da nici nu?

Reply

Puneti careva mana pe telefon si sunati baiatu'.
Daca-mi da careva numarul lui de telefon, il sun eu Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Vorbit cu Laux. Zice ca incearca sa fie prezent, dar nu vrea sa riste sa ne incurce. So...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Hai mah ca mai vrem unu' Icon_smile))
Liviuuuuuuuu !!!!!!!!!

Reply

Dacă Liviu nu se prezentă are un vârf de bocanc în ouă la prima întrevede Icon_smile

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

doar daca e vreo urcare ceva sa il convingeti Icon_biggrin

Reply

Eu incerc sa vin dar cu noul meu servici care e mai spontan asa nu pot promite nimic, daca voi fi in tara in acea perioada voi face tot posibilu sa vin...
Luni pe 29 cica plecam la un "training" care nu ar trebuii sa dureze mai mult de 2 saptamani, dar nu se stie nimic concret, nici cand plecam nici cat stam.
Ce se stie de Liviu vine, nu vine ? Cine l-a suparat asa de tare incat nu mai zice nimic de ceva vreme ?

Reply

Nu vine, l-am întrebat eu.

Reply

Gata, am ramas doar 9 camere?
Eu abia astept continuarea discutiei de la Tocile de 1Mai legata de softurile masinilor, etc. Pacat ca nu vine Liviu

Reply

eu sper sa ajung in cursul zilei de sambata 18.10, se poate sa lasati careva un nr tel in caz ca nu va gasesc unde sunteti cazati ? - aici sau pe pm - Icon_smile

Reply

Am rezolvat, 90% vine si Demonicum, deci suntem ok. S-ar putea sa vina si Razvan cu CTR-ul rosu din Sibiu.

@Bo9dan: 0744331714, Adi - suna oricand ai nevoie.

The following 2 users say Thank You to DeN1gRator for this post:
  • bo9dan, vtin
Reply

Bravooo! De domnul Demonicum mi-era dor. Biggthumpup
civic

Reply

bine ca ne-am adunat intr-un final, zici ca ne strangem la munca nu la beut si plimbat Icon_smile
astept cu nerabdare sa reaud "povestile cu phara" si sa bem pana vedem ozn-uri , desi data trecuta la sibiu parca n-am vazut niciunu desi kmr le tot facea reclama ... de baut am baut ca rau mi-a fost a doua zi Icon_smile

Reply

Ele apareau daca nu urlai tu asa tare si nu le speriai Icon_razz In afara de povestirile cu phara astept continuarea discutiilor despre soft facut pe masina ca vad ca s-a schimbat situatia Icon_smile))
Oricum, motive si subiecte sa stam la taina o noapte intreaga gasim noi. De data asta Domnu' Delphi sa puna lamaile pe masa, nu sa le ascunda, da? Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew