This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Intalnire HondaTalk 8-10 Iunie 2012

si eu ma gandeam ca pe langa sibiu sunt multe zone frumoase, gaseste o pensiune si gata.
eu nu am mofturi decat legat de apa calda, care nu cred ca mai e o problema pe undeva...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Lasa ca te tap eu in vale si te spal asa ca nu cred ca o sa fie vreo problema Icon_razz

Sa vedem daca nu vine Adi cu ceva solutii pentru noi.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(27-03-2012, 11:31)yulasinio Wrote: Sa vedem daca nu vine Adi cu ceva solutii pentru noi.

Adi, te ocupi tu sa cauti ceva decent si pt noi sa o punem de o intalneala mica?? BowBowBowBow

Reply

Deci s-a stabilit perioada? 9-10 Iunie e batut in cuie?
Ca sa stiu ce-mi trec in calendar la birou...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

@w33bb0: Aham

Reply

Pai numai atunci pot si eu. Probabil ca o sa fiu prezent de Vineri dupa-masa daca imi permite programul pentru ca Duminica trebuie sa ma intorc la Alba la botez.

Reply

Da cum nu, ma ocup eu de tot, numa sa imi ziceti daca vreti sa facem ceva oficial (cu rezervare din timp, avans platit, samd) sau ceva ad hoc, adica fiecare isi rezerva si ne adunam acolo cumva.

Reply

Pentru mine-i tot aia. S-ar putea sa ajung si eu de vineri, ca as pleca duminica dimineata inapoi la Bucuresti, sa nu iau aglomeratia in piept.
Cat despre cazare... cum o hotari poporul, ma conformez. Daca nu facem o treaba organizata, am sa-l rog pe maestrul de ceremonii Adi sa-mi rezerve un bârlog pe-acolo pe unde-i e lui comod sa ma scoata la bere seara Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

pai cred ca tre ajuns de vineri ca sa prindem si vineri seara ca altfel nici nu stii cand trece ziua de sambata. cred ca o rezervare ar merge ca sa nu avem surprize de cazare

Reply

Hai sa facem si o lista sa vedeam cam care suntem:

1. Den1grator - camera dubla

Reply

Adi, vezi ce gasesti in zona si arunca aici sa bagam si noi un ochi, daca ne place ne hotaram pe una si aia ramane.

Reply

corect, plec si eu de vineri. la orice adunare, prima noapte e miez Icon_biggrin

Reply

Faceti ma lista aia:

2. Yulasinio - camera dubla
3. Liviu_CTS - camera dubla

Reply

Mai dam voce in tara sau ramanem numai noi de noi?

Reply

Eu unul prefer calitatea fata de cantitate Icon_smile.

Reply

atata timp cat sunt oameni cu care am ce discuta, din partea mea sunt deschis.
imi pare rau ca n-o sa ajunga si colegu milad, asta dintre cei cunoscuti cu care mi-ar face mare placere sa mai chatuiesc la un pahar de vorba Icon_biggrin.
pacat ca cei din tm nu prea frecventeaza zona, mai era o gaşcă. da poate cine ştie...

L.E. am uitat de toyboy...ce bine mergea o poveste ..

Reply

Mi-ar face deosebita placere sa va revad dar nu pot sa ma trec prezent 100% decat in apropierea evenimentului.

Reply

Inca nu ma inscriu, ca nu mi s-a confirmat disponibilitatea in perioada aia (a.k.a. nu-s brambura prin BE). Da', in principiu, de-o camera single m-as invarti si eu.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Lista aia:

2. Yulasinio - camera dubla
3. Liviu_CTS - camera dubla
4. BogdanT - camera dubla

Reply

Eu de aia am intrebat, ca vroiam sa stiu daca sa il mai punem thread-ul si in alta parte.

Sper ca pana atunci sa avem si niste stickere pregatite.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew