01-05-2017, 14:34
Salutare .
După mulți ani de căutări , in sfârșit am găsit sistemul întreg de GPS , bluetooth ..etc original pt Accordul meu Diesel in care nu aveam acest extra și nici instalația originala pentru a putea instala fără a face modificări .
Am tot căutat și nu am găsit nimic , cu excepția unor modele Chinezești dar nu m-au convins ft mult .
Modele de GPS care sunt după Accordurile de benzina nu pot fi folosite pe un Diesel din cauza pompei a aerului condiționat , deoarece un Diesel sistemul de clima e diferit și distruge pompa .
Modelul de GPS după un Accord Diesel Prestyling (2003-2005) nu este valabil in Accord Diesel Restyling (2006-2008) deoarece toate cablurile sunt diferite și nu sun compatibile , așa ca a trebuit sa caut un GPS după un Accord Diesel Restyling ca al meu și sa fac instalația întreaga , sa adaptez cablurile și sa fac schema întreaga ca sa pot modifica cablurile originale cu ale mele și sa fie compatibile .
Am tot căutat acesta GPS pt acest model care e foarte dificil de găsit , mulți ani pina a căzut unul din noroc ...
Instalația si modificările au fost făcute împreuna cum un prieten de al meu , mai mult meritul lui ca al meu , el fiind cerebelul si unicul care poate face acest lucru aici unde locuiesc eu .
Așa ca m-am decis sa pun niște poze și pasurile instalație .
Aici este rezultatul
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk