This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

INTALNIRE etapa de COASTA PALTINIŞ 21-23 septembrie

Organizare de rahat, io cre ca imi bag picioarele si ma duc la o cabana, la o stiuca, un gratar, si aia e.

Reply

mah adi, iar te extragi pe fese ?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

cine merge pana la urma?

Reply

eu ma conditionez de vreme. in cj ploua incontinuu de azi dimineata. sa vedem cum evolueaza.
pe prognoza de sambata iese soarele la paltiniş, 20 grade duminica. premise favorabile.

Reply

man eu sunt aici. totul ok, soare si am bagat deja o urcare! daca ajungi iti las tel. 0747 575784

Reply

Aseara am ajuns in treacat pe sus. In afara de un cerb, o vulpe si o priveliste foarte misto asupra Sibiului, nimic notabil. Pustiu ca-n palma si... imi trebuie gume si LSD urrrgent!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

bai, eu m-am desumflat dupa ce am vb cu w33bbo si adi, m-a acaparat gaşca de motoristi si am iesit sa ne dam pe doua roti, stie mama naibii cate weekenduri cu vreme buna mai prind. cand ma uit acum la vremea de afara parca imi pare rau....
tomi sper sa ai parte de urcari frumoase, si figurantul ala de hora sa nu faca figuri si sa nu urce decat o singura data.

Reply

a fost un super weekend si mare pacat ca nu am ajuns de vineri ca sambata puteam face o zi plina de teste.

am incercat sa pun electronica mea pe masina unui prieten din Sibiu insa era activat imobilizatorul si eu nu am luat laptop-ul cu mine Icon_redface

m-am jucat si eu putin pe coasta mai in gluma mai in serios sambata seara. am facut si partea de sus pana am cam terminat benzina.
masina a mers perfect, super traseu. singura problema erau cateva scurgeri de apa peste drum.

cateva poze cu Hondele prezente Biggthumpup

[Image: IMG_0258.jpg]

[Image: IMG_0257.jpg]

[Image: IMG_0256.jpg]

[Image: IMG_0213.jpg]

[Image: IMG_0244-2.jpg]

[Image: IMG_0245-1.jpg]

[Image: IMG_0247-1.jpg]

[Image: IMG_0274-2.jpg]

in alta ordine de idei am decis sa pregatesc masina de coasta Icon_biggrin

Reply

e bine ca ai avut ce sa vezi si te-ai si dat

ma uitam si eu pe rezultate si ca de obicei tipul cu ctr albastru foarte modest, zic asta din prisma diferentelor de timp in grupa lui si nu numai, cat si a masinilor care termina in fata lui la 2 roti motrice, gen swift, logan, corsa,golf2 etc

ori nu merge masina, ori nu merge el ori ceilalti au masini foarte mult imbuntatatite fata de stoc. nu cred ca ctr poate fi chiar asa de slab.

Reply

masina , motorul mai bine zis e stock si are ECU Mugen. daca reuseam sa punem ECU meu am toata increderea ca imbunatatea timpii.

Reply

mergea si in cnr, varza murata. nici macar pe superspeciale in parcari nu merge, unde trebuie sa memorezi 10 viraje. masina merge, dar asa prost o pune pe viraje....taie mult si il penalizeaza la iesire. end of story.

Reply

Din pacate Liviu cam are dreptate, stiu masina si pilotul de cand s-a apucat, e o poveste mai lunga...

Reply

masina a adus-o un prieten in 2007 si a mers Ghisoi cu ea cateva etape.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew