This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Deci pana la urma am ramas tot la Honda si tot la Stream. Dar de data asta un motoras mai mic, interior cu tapiterie neagra si imitatie de CF, ceasuri albe, kit Modulo si doi ani mai tanara.

Motivul pentru care am ramas? pai in afara de drumul care vrem sa-l facem catre Romania nu fac kilometri de diesel iar apoi m-am gandit ca ce economisesc in pretul carburantului pot sa dau pe piese daca aleg french Icon_smile.

Iar decizia am luat-o saptamana trecuta dupa ce i-am facut o oferta propietarului de 4500, el cerand 5550 pe ea, oferta care a si acceptat-o. Asa ca astazi dupa ce am vandut Streamul am ajuns acasa si am zis sa ii dau un telefon omului sa vedem daca mai are masina si daca mai lasa ceva la pret. Il simteam ca era disperat Icon_biggrin (Anuntul este facut din Noiembrie si mi-am cam dat seama ca nu s-a ingramadit nimeni cu banii pe ea. Chiar mi-a si zis ca inainte de Craciun i-au fost oferite masini mici plus bani diferanta.)

I-am explicat ca am am reusit sa dau masina mea dar nu la banii care am sperat Icon_rolleyes2 si i-am oferit 4mii cash + zis ca daca nu accepta am alta masina care vreau sa o vad Icon_smile A zis ca trebui sa se consulte cu consoarta si ca ma suna inapoi. Dupa 5 minute a sunat si a zis ca ia 4mii dar acuma chiar nu mai lasa nimic sub Icon_biggrin Am plecat cu prieten sa mergem sa o vedem, vreo 50km de unde stau. Am ajuns, am vazut, mi-a placut, am facut actele, am dat banu' si am plecat cu ea.

Cateva detalii:

Honda Stream RN1
Kilometraj: 121140km
Motor: D17A2 ~127CP conectat la o cutie A/T 4tr
Bodykit: Modulo

Dupa ce am ajuns cu ea acasa si am bagat ceva la raft am dus-o la spalatorie iar apoi direct la magazinul de piese sa ii iau numere patrate ca astea imi irita pupila.

Planuri pentru ea nu sunt foarte multe dar pe moment trebuie sa: ii curat faruriile ca unul e galben rau, sa cumpar un stergator pentru hayon ca e lipsa, sa ii schimb lichidele si poate cureaua de distributie. Apoi un set de jante si poate niste arcuri -30mm de pe vreun DC5.

Si poze facute cu telefonul meu trecut de timp...

Attached Files Thumbnail(s)

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

S-o stăpâneşti sănătos. Asta arată parcă mai bine decât cea pe care ai avut-o înainte.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Si mie imi place mai mult. S-o stapanesti sanatos si sa va poarte in siguranta si fara incidente! Icon_smile
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

ii lipsesc jantele si arcurile, intr-adevar. baftoc la polishat Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Sa o stapaniti sanatosi!
E faina si asta. La interior mi se pare mai intretinuta decat cealalta.
Si da, jantele ii vor schimba mult infatisarea.

Reply

Multumim mult.

Intr-adevar e mult mai bine intretinuta atat la interior cat si la exterior. Aseara dupa baita nu am vazut numai doua indoituri pe usi, dar o duc la ala ce mi-a facut ITR-ul si le scoate.

Nu stiu daca sa iau numai arcuri sau sa iau niste coilovere...am vad ce gasesc mai repede sa fie convenabil si ca pret.

Jante daca nu gasesc nu ma stresez pentru ca s-ar putea sa adaptez Rancing Harturile ce le am in Ro.

Sent from my Slimed i9000

Reply

Sa stapanesti sanatos autobuzu' Yula Icon_biggrin. Da' ce au numerele alea de vrei sa le schimbi?
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

sa va poarte cu bine Yula Icon_wink

Reply

Numerele sunt dreptunghiulare cand ar trebui sa fie patrate, adica nu sunt JDM Icon_razz Icon_lol

Reply

Frumos, Yula! S-o rulati cu placere Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

S-o folositi cu placere, Yula!
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Multimim mult Icon_biggrin daca 'om fi sanatosi ne vedem la vara la un meet :-)
Sent from my Slimed i9000

Reply

Multumim tuturor pentru urari! Mie imi placea si cealalta, dar asta parca, parca e mai curata un pic. Abia astept sa venim cu ea in Ro, sa vedem cum se comporta si la calduri de 40 de grade Icon_smile
In orice caz se conduce mai usor ca cealalta, simti roata cand misti volanul si, cum zice Iuli, se "iniapta" mai bine la drum. O sa il intreb pe yulasinio daca ma lasa sa ii curat eu farul maine, desi nu stiu daca are incredere :-p

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Reply

ce sa mai zici....familie de tacaniti Icon_tetter Icon_smile si noi am intrat acum in casa, andreea si-a curatat de zapada honda ei, eu zapada din curte, deci nu sunteti singuri.
si mie imi placea mai mult cealalta, da se pare ca suntem in minoritate

Reply

s-o folositi sanatosi!

Reply

tre sa facem un topic separat, gen : familii tzacanite cu si despre Honda Icon_biggrin

Reply

Pai da ca asta lipsea forumului :-)
@ Liviu: ce sa facem si noi...poate o pun si pe bianca sa dea un pic cu t cut pe farul ala :-) sa se invete de mica nu de alta( child exploitation) Icon_biggrin
Cealalta era un pic mai slick, dar asta e mai curata. Oricum imi felicit barbatul ca nu s-a hotarat la un renault. Imi place streamul si o sa vedeti si voi ce zic la intalnirea din vara Icon_smile

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Reply

o sa fie singura intrunire honda cu un stream participant Icon_biggrin

Reply

Sa vezi o femeie lustruind la far merita riscul de a comanda un far nou dupa Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Sa-ti traiasca autobuzul. Eu parca nu ma incumet sa fac un pas asa de mare la vagoane de astea. Icon_smile Ma gandeam la un FR-V 1.8i 140CP AT, dar nu stiu daca ar fi usoara trecerea de la Type-R la microbuz.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew