Salutare,
am un ep3 rosu (ca focu sa-mi surada norocu ) de aproape doi ani, fabricata in 2005 dar iesind pe usa magazinului de abia prin aprilie 2006. Am luat-o la 36400 de km de la Tom iar acum are vreo 55 de mii si merge ceas.
A venit deja cu multe upgrade-uri:
- capota, haion si eleron Seibon din carbon
- admisie CAI Injen,
- catback invidia G200
- jante BuddyClub P1 (incaltate cu RE050 acum)
- suspensie completa Tein Superstreet cu EDFC
- discuri DBA fata si Tarox pe spate cu DS2500 all around
- Exedy Stage1 si diferential Quaife
- Shiftlight STRI
- strut bar fata (nu mai stiu acus ce e)
- 4 boxe Kappa Infinity
De la mine a primit:
- galerie TODA Racing 4-2-1
- RBC
- Hondata gasket
- Hondata K100 mapped by Tomi
- JDM Front arb
- JDM Rear arb
- SPC camber bolts and arms
- FD 5.01
- TSX 6th gear
- OEM Clutch
- Amsoil dry filter
- muteki nuts
- jazz washer jets
- un aparat Kenwood
- AC
- jante Rota Torque pentru iarna incaltate in curand Vredestein Snowtrac
- scaune Corbeau Sportline RS1
- si multa dragoste si atentie
In motor a intrat numai Motul 300V 5W40 la fiecare 8mii de km, frane RBF600, cutie si diferential Motul Gear 300.
Sunt super incantat de masina, de cum arata, cum merge, costuri intretinere, m-am obisnuit cu suspensia tare, singurul minus e ca la drum lung e zgomotoasa si dupa un minim de vreo 2-3 ore de mers imi vajaie urechile cand ma dau jos si nu neaparat de la evacuare cat zgomotul general.
Am fost weekend-ul trecut cu Corse la Sandor in Ungaria sa fac maparea insa am batut drumul degeaba pentru ca nu a putut sa ma ajute datorita incompatibilitatii hardware (Kpro de pe PNF pe PRA) nu stiu sigur daca asa era dar n-a mai incercat sa faca o harta noua) cat si a faptului ca nici el nu stia exact cum se procedeaza cu K100 (desi zicea ca s-a interesat e ok ), iar informatiile adunate de mine nu au fost cele mai corecte. Astept de acum un raspuns de la el cat si de la CPL Uk sa vad exact cum se procedeaza ca sa stiu ce draq fac, ori vand asta si imi iau Kpro or reusesc sa-l mapez intr-un final.
De abia asteptam sa vad si eu cum se comporta dupa mapare, ca toata lumea zice ca e alta masina, dar n-a fost sa fie cu noroc de data asta.
Poze de-a lungul vremii