08-12-2014, 00:16
Salutare, din nou dupa ceva timp (inainte pe celalalt forum) si acum aici dupa o scurta conversatie cu Liviu_CTS. Am revenit in familia Honda, cu masina mult dorita, prima dragoste fiind un Civic EJ9, apoi Mazda 3, si acum din nou la Honda, dar FN1

Ei bine, masina am cumparat-o acum cateva zile din Bucuresti de la o domnisoara, are 170k km, si deocamdata se afla intr-o stare care necesita putina atentie, dar in scurt timp sper sa o aduc la o stare perfecta. Nu stiu care e numele culorii, dar poate ma ajutati voi, e neagra cu multa perla maro, in carte fiind trecuta tot maro

Bun, primele probleme (lipsuri) care sunt destul de enervante, ar fi : Diuza+capacul de la spalatorul de faruri (care are grija sa spele si lunetele celorlate masini), Lipsa de curent la un bec xenon, capacul de la filtrul de polen, capacul care acopera spatele butoanelor de pe volan Info si Reset, 2 cauciucuri de iarna (cele de acum fiind putin deformate, nu fac ca mersul masinii sa fie unul foare placut, cu toate ca sunt Nokian folosite maxim un sezon) presuri de cauciuc + presuri originale din material textil, cea mai mare problema parerea mea fiind la cutia de viteze, uneori in treapta a 2a sare din viteza si scoate un sunet ciudat, din cate am inteles problema poate fi de la timonerie si... cam atat banuiesc

Poze o sa pun in urmatoarea postare

O seara buna tuturor