This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EJ9 '95 - Cypress Green Pearl Clearcoat

So, sa va prezint si "batranica" mea. E o Honda Civic EJ9 din 95, motor 1.4, 90 de cai, cumparata in primavara. Sunt la a 2-a honda, prima fiind un Civic EG4.

La dotari, Jantele erau pe ea, evacuarea la fel, de la mine a primit doar o admisie de D16Y8 si in curand sper ca un CAI si o suspensie reglabila ca...vine iarna si nu prea vreau sa dau zapada cu ea Icon_biggrin.

Din pacate nu stau f. bine cu timpul, in plan era un Mini-me(ar fi fost al 2-lea facut Icon_biggrin ) si alte cateva modificari dar...poate, poate.

Pozele sunt de cand am luat-o, de cand era Timisoreanca, acum e de Bucuresti cu numarul B-101-JDM Icon_biggrin.

Bafta

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

nice&clean
spor la upgrade-uri
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Voi bucurestenii toti va luati masinile din TM? Icon_biggrin
Spor la JDM-uit

Reply

Frumos EJ-ul tau .... me like it Icon_biggrin
Sa te bucuri de el in continuare si sa ai bafta la modificari.
Poate imi dai si mie niste sfaturi si ponturi despre admisia de D16Y8 (cu ce e mai eficienta, care ar fi costurile si modificarile). Multam fain anticipat.
Bafta
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

@babaus Icon_smile cam asa, cam asa...si fratele meu, a avut un del Sol, tot timisoara Icon_smile
@Romarshall merci frumos. Despre admisia de D16Y8, ce sa zic...e un swap destul de usor de facut, in mare, furtunele de lichid fac un pic probleme dar...daca ai o admisie completa, poti sa te descruci cu ce e acolo. Cam 100 de E costa, depinde cum ai noroc sa gasesti admisia. Un ghid gasesti aici: http://www.dodo-upgrades.nl/imswapd14a34.htm

Reply

bine ai venit traianalex Icon_smile ! good to see u here!Welcome

Reply

Parca ar merge niste jante diferite pe ea
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

@milad - 10x man

@yulasinio - acum ca vine iarna, o sa o trec pe jante de tabla pana in primavara si vad atunci daca ii cumpar jante noi. Jante diferite gen...dimensiuni diferite fata spate sau pur si simplu alt model? Icon_smile

Reply

sigur se referea la niste jante djm Icon_wink

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew