This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic EG3: caut mai multe piese/sisteme complete

1. Sistem servo-directie complet
Ma intereseaza pompa de servo, caseta de directie si traseele (conductele).

2. Fete de usi cu tot cu macarale si motorase pentru geamuri electrice.
Ma intereseaza fata de usa si mecanismul propriu-zis (motoras, matze, macarale). Nu ma dau inapoi nici de la a lua si geamul.

3. Plansa de bord.
Nu ma intereseaza ceasurile sau altceva, ci doar plansa de bord in sine. Dar, daca omul vrea sa o dea complet, poate iau si ceasurile.

Daca auziti ca dezmembreaza cineva si are sistemele de mai sus complete, dati-mi de stire va rog. E foarte posibil/probabil sa mai vreau si altele.

Multam anticipat.

am vorbit cu un amic de-al meu din Romania...si l-am intrebat de piese(omu dezmembreaza eg-uri) si a spus ca te poate ajuta la punctul 1 si 3 ! id-ul lui este nebunul_89(spune-i ca ai id-ul de la mine)..e si f ok la preturi! bafta man!

Saru'mana, colegu'!
Il caut luni, ca peste wknd nu activez pe mess Icon_smile

cu placere man! Icon_wink

Lista updatata este:

1. Sistem A/C complet
Din ce-mi dau eu seama, mi-ar trebui compresorul, radiatorul, ECU si niste trasee. Daca stie cineva altele, sa-mi spuna pls.

2. Proiectoare ceata
Ma intereseaza proiectoarele complete: plasticul pe care sunt fixate, carcasa becului si becul in sine, plus eventualele fire care le insotesc.

3. Mocheta portbagaj
Acum am o chestie facuta din PAL in spatele blocului, care arata groaznic. Ma intereseaza ce avea ea din fabrica.

4. Capac pentru stopul al 3-lea
Stopul exista (momentan cred ca-i sarit vreun fir, pentru ca a incetat sa functioneaze - dar masina ajunge curand la electrician, deci asta se rezolva) insa imi lipseste capacul din plastic, cel care acopera mufele si firele.

Milad, man, imi pare rau, n-am apucat sa stau de vorba cu colegul tau, pentru ca am fost extrem de prins cu treaba, iar de acasa nu folosesc messenger nici batut. Promit c-am s-o fac foarte curand.

La clima iti trebuie si ECU-ul pentru ca prin el se face comanda, din punctul meu de vedere este o greutate in plus Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Da, man, de acord ca e o greutate in plus, insa masinuta aia n-are nicio treaba cu alergatul. Cel putin nu acum. Am sa incep sa-mi pun problema de asa ceva cand am sa-i fac swap-ul. Momentan caut s-o fac de nota 10, apoi urmeaza si performance upgrades. Iar, daca ii pun un B18, sau chiar si un B16, deja e suficient pentru o masina care a fost luata pentru umblat prin oras.

Saru'mana de sfat, am sa completez postul Icon_smile

Cel mai simplu este sa iei toate componentele de pe o masina care a avut clima pe acelasi motor. Probabil ca iti mai trebuie si ceva instalatie electrica si butonul de actionare din bord.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Stiu ca asta ar fi solutia cea mai buna. Insa mai am juma' de EG3 inghesuit in FK momentan Icon_smile

Ma bucur cel mai tare acum de geamurile electrice si de servodirectie. Am sa vreau sa-i gasesc si ABS la un moment dat, plus discuri spate, da' mai incolo. Si acolo e cu ECU si multa multa munca de convingere Icon_smile

heh ... acuma am gasit forumul asta din greseala Icon_biggrin cred ca am ceva proiectoare de ceata ... daca te mai intereseaza spune-mi si am sa dau un check Icon_biggrin

(21-01-2011, 23:09)Nebunul_89 Wrote: heh ... acuma am gasit forumul asta din greseala Icon_biggrin cred ca am ceva proiectoare de ceata ... daca te mai intereseaza spune-mi si am sa dau un check Icon_biggrin

pai ma intereseaza ... dak sunt la pret bun si dak mai ai piese si faci un pret bun iau mai multe .... eventual dak ai consola centrala mare ,,, sunama pe 0767963561 sau lasami nr tau de tel sa te sun .. ms

Eu mi-am luat intre timp proiectoare si multe altele. Acum nu mai caut decat frane pe disc pentru spate, daca le gasesc la un pret decent. Pe fata i-am gasit frane de VTi, deci e bine, dar nu ma apuc sa le montez decat dupa ce fac rost de alea pentru spate.

Masina a intrat la ASKO (multe multumiri Razvan, Marius si restul echipei) si am aflat o veste tulburatoare: imi trebuie rezervor! Asadar, daca cineva are cunostinte despre un rezervor dat jos de pe un Civic EG (3 usi) cu loc pentru pompa de benzina electrica, va rog sa nu va sfiiti sa-mi spuneti.

Rezervorul ei actual are pompa de benzina mecanica si nu se pupa din pacate.

Avand in vedere ca proiectul se abandoneaza, inchid si thread-ul...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew