Dupa o iarna de reno am revenit acum 2 saptamani la honda, un ek3 mai exact. Masina e cat se poate de stoc. Ce ma enerveaza la ea e cutia extrem de lunga (s40), pe autostrada in germania am prins cu a 3-a 150 si cu a 4-a 200 iar cu a 5-a 190 dar in schimb imi plac dotarile in plus fata de del sol: aer conditionat, trapa electrica, abs, 2 airbaguri si nu mai trebuie sa opresc motorul ca sa deschid portbagajul
Ca planuri pe viitor urmeaza sa ii schimb toate consumabilele, gume de vara si sa ii vopsesc bara fata si traversa superioara fiindca a avut o lovitura in dreapta fata si fostul proprietar nu s-a mai ocupat si de aspectul asta...in rest doar benzina si km o sa vada civicul asta
PS: momentan nu am decat o poza din parcare fiindca mi-a cam fost lene sincer sa fac
Inca nu am inmatriculat-o si nici nu stiu exact unde. Cred ca voi merge pe romania si voi da statul in judecata fiindca taxa e destul de mare: 1300 de euro.
Cica se rediscuta taxa auto dupa ce a castigate nenea ala procesul, acuma sa vedem ce vor face. De scos de tot nu o vor scoate pentru ca sunt niste bani de facut. Si aici este acea taxa si nu este foarte ieftina pentru unele modele.
Multumesc mult pentru urari.
@LauX: in comparatie cu s20 mi se pare foarte lunga dar avand in vedere ca e gandita sa fie cat mai economica si mai putin sportiva mi se pare normal.
@yulasino: nu-i nimic, chiar ma intereseaza si pe mine de taxa.
Ieri dupa o zi naspa la munca mi s-a blocat geamul de la sofer la jumate. Motorasul functioneaza dar nu se misca deloc. Pana la urma am dat fata de usa jos si am fortat macaraua ca sa nu imi ploua in ea .
08-05-2011, 20:44 (This post was last modified: 08-05-2011, 20:58 by LauX_LauX_LauX.)
Dupa cercetarile mele rapoartele de la S20 B000 sunt identice cu cele de la S40 B000, difera doar treapta a 5-a care este mai lunga la S40. Deaceea ma faci sa cred ca esti dotat cu S40 A000. Uitate ce scrie pe cutie langa planetara, e ca un fel de stanta rotunda, intre A000 si B000 rapoartele treptelor difera foarte mult la S20, lafel este si la S40.
Motorasele de pe eg sunt la fel ? Sau stanga cu dreapta sunt la fel sau sunt in oglinda ?
Pana la urma s-a dovedit a fi motorasul stricat. E plin de rugina in el.