This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

EK3 1.5 V-TEC D15Z6

aparatoarea nu ajuta la nimic pt ca aerul nu e atat de usor directionabil. va trage aer cald si asta face numai rau.
cauta un filtru d'ala cu cutie si o tubulatura care sa-i duca aer din zona barii. altfel, o cutie oem e mai buna decat un filtru liber in compartimentul motor
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • valiczc
Reply

+1 Liviu, am avut si eu pe FN2 si am tot incercat sa izolez de aerul cald, da degeaba; am facut si multe teste cu un FN2 stoc si aveam temperatura in admisie mereu MUUULT mai mare.

Reply

in cazul asta o sa prelungesc tubulatura pe cat posibil sa o duc intr-o zona unde sa traga aer rece dar in acelasi timp nici nu as vrea sa ajunga apa in ea...
Tubulatura stock am vandut-o din pacate...

Accord CN1- N22A1, 04'
ex: Accord CH6- F18B2, 00'
ex: Civic EK3- D15Z6, 96'
ex: Civic Ej9- D14A4, 97'

Reply

intre noi fie vorba, cu CAI, apa in admisie ajunge doar daca esti american sau traiesti in SUA Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca e iti vand cutia mea de filtru cu K&N in ea (Eg5/Delsol) la banii care mi-ai vandut cutia ta Icon_smile Vad ca tu nu ai AC (la mine nu era loc de conducte) si in plus ai si gaura langa far, poti prelungi sa tragi aer din aripa drp Icon_wink. Cea de la tine isi face treaba bine...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew