yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 87
|
|
|
Argento
Threads: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
|
|
kinky_boy....ms de raspuns,cred ca raman totusi la Accord,Civic mai nou nu am bani si am ramas cuplat pe tipurile berlinade vanzare second sunt prea putine civic berlina,multi imi spun ca fac prostie ca iau Honda ca nu sunt piese,ca sunt scumpe....acuma eu asta simt ca trebuie sa iausi sper sa nu imi para rau...numa'bine
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
ce inseamna "nu sunt piese"? adica nu sunt multe masini la dezmembrat banuiesc. asta inseamna ca prietenii tai folosesc piese uzate?  )))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Argento
|
|
da....pana la urma am reusit sa cumpar ce mi-am dorit...Honda Accord.....numai ca sunt si incepator in condus(pe langa ca nici la tehnica masinilor nu sunt stralucit....dar invat) asa ca m-am pricopsit cu un Accord de 1.8 ,benzina cutie automata din anul 2000,numai ca pana acuma nu am avut asa ceva numai manual.Pur si simplu nu stiu care litera cam ce inseamna(are 1,2,,D3 D4,si o partitie cu +si-,)....incerc sa incarc poza cu schimbatorul,mi se pare de domeniul SF...asa ca daca cineva a avut ceva asemanator.va rog sa ma ajutati cum sa-l folosesc...
pe langa asta am sistem de navigare ,functioneaza dar Cd-ul probabil e pe germania,se poate cumva actualiza?
comanda pe volan pt. casetofon nu functioneaza...posibil sa fi schimbat casetofonul din fabrica si din cauza aia?
sunt din Oradea,daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum as putea aceste minusuri sa le rezolv.
ms anticipat
|
yulasinio
|
|
Mai jos link-ul cu manualul in engleza, de la pagina 175 ai sa gasesti informatii despre cutia de viteze. Pentru condus normal alegi D4, in modul asta transmisia foloseste toate vitezele, D3 foloseste numai primile 3 cica e ideal daca tractezi ceva sau urci/cobori un deal
https://justgivemethedamnmanual.com/hond...rs-manual/
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Argento
|
|
da,am facut si eu primul drum mai lung....(30 km) dar nu am avut curajul sa bag decat in D3,si da,,,nu schimba numai 3 viteze dupa cum am observat e bun in localitati....dar oare pot schimba din D3 in 4 cat stau la semafor sau trebue sa-l bag in neutru si numai apoi?...in fine cumva le dau eu de capat
|
yulasinio
|
|
La semafor normal trebuie să pui în P (park) iar apoi în D4. Numai atât trebuie să faci. Eu de obicei o pun în N (neutru) cât stau la semafor
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
|
LIVIU_CTS
|
|
da' baga si tu ce combinatie iti tree prin cap ca nu-s din portelan. vezi ce face. nu spargi nimic.
|
Argento
|
|
Salut tuturor....pana la urma iara am dat cu stangu'n drept'u...am schimbat setul de distributie,nu pot sa zic ca a fost ieftin....1350 lei,cica are dou curele din care una costa 500 lei,in fine problema e ca huruie ca un tractor,inainte nici nu auzeam motorul trebuia sa ma ui pe turometru ca merge sau nu,am vorbit cu mecanicul cica curelele sunt noi si se vor aseza...dar cand am facut 500 km si nimic,parca e mai rau....asa ca m-am ales cu distributie noua ,macar intoarce lumea capu' dupa masina...
voi ati patit asa ceva?...mie frica sa-l duc la reprezentanta ca nu-mi ajunge nici ficatu cand vine vorba de plata...cu toate astea neajunsuri(care cred ca se va rezolva) e o masina superba,mi-am implinit visul
|
yulasinio
|
|
Cine ți-a făcut "lucrarea"?
|
Argento
|
|
service autorizat pe centura din oradea....
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
|
yulasinio
|
|
Jantele alea, simt că înnebunesc când le văd
|
LIVIU_CTS
|
|
pt gusturile noastre de sportivi, e hidoasa rau, pt cei din segmentul carora li se adreseaza s-ar putea sa fie considerata impozanta si originala. interiorul e impecabil. cine stie...
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 105 in 92 posts
Thanks Given: 33
|
|
28-02-2018, 12:50
(This post was last modified: 28-02-2018, 12:52 by kinky_boy.)
|
LIVIU_CTS
|
|
interiorul in schimb e frumos si elegant.
|
|