This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Cum si cu ce sa cureti si reconditionezi alcantara!

BiggthumpupSalut.De aproximativ 2 luni detin o honda civic ej9 cu un interior superb dar si mai dificil de curatat,alcantara.Am tot cautat cu ce si cum sa-l curat si sa-l reconditionez,asa am dat peste acest filmulet care cred eu ca poate ajuta pe orcine,mai ales pe mine(newbie)http://www.youtube.com/watch?v=q1KrbeBu7Vg .Aici este filmuletul ,daca vi se pare in regula si va poate ajuta si pe voi m-as bucura.Astept de asemenea si adaugiri la aceste sfaturi din filmulet si cum faceti voi sa aveti o alcantara curata si placuta la atingere.
P.S daca vi se pare deplasat va rog sa-l stergeti si sa ma anuntati!

Reply

merge sa razi si cu un aparat de ras normal.
eu folosesc o spuma speciala de la meguiars
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Nipponcars
Reply

Eu am folosit crema de papuci pentru scaunele de la ITR Icon_smile

[Image: punch-suede-nubuck-fabrick-cleaner-150x150.png]
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Nipponcars
Reply

50 euro in Baia Mare iti face interiorul nou!

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • Nipponcars
Reply

(07-08-2013, 21:03)yulasinio Wrote: Eu am folosit crema de papuci pentru scaunele de la ITR Icon_smile

[Image: punch-suede-nubuck-fabrick-cleaner-150x150.png]
Si rezultate?Icon_biggrin bune?Te rog sa-mi spui mai multe si eu vreau sa folosesc o tehnica de ,,gherila,, decat una profi de 10x mai scumpa daca da rezultate bune.

Reply

(07-08-2013, 20:43)LIVIU_CTS Wrote: merge sa razi si cu un aparat de ras normal.
eu folosesc o spuma speciala de la meguiars
I-auzi ,fain.Deci merge cu un aparat de ras din ala ordinar de 2-3 lei? si spuma cum se numeste mai exact te rog, si care sunt etapele.Cele prezentate mai sus necesita mai mult timp si mai multe ustensile,care costa desigur.Mersi!

Reply

(07-08-2013, 22:50)Tomi Wrote: 50 euro in Baia Mare iti face interiorul nou!
Nu cred ca o sa ajung foarte curand in Baia Mare,plus ca imi place foarte mult sa le fac Home made pe cele care pot fi facute.Ms de pont!

Reply

Rezultatul a fost bun dar eu nu am avut probleme cu scamosarea.

Uite aici poti sa vezi rezultatul Link

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Nipponcars
Reply

nu-i vb de pont insa produsele de curatat profesionale costa mult si e multa migala.
acolo au si niste aspiratoare speciale cu aburi/vibratie/control termic si un proces de curatare antibacteriana.

le-am aratat si masina mea care are scaunele si tapiteria pline de uleiuri si au zis ca le scot noi, de altfel i-am vazut acu' un an cum au scos o Honda Accord mai ceva ca noua.

....eu oricum nu-s curios ca nu-i masina de expozitie ci o simpla masina de dat gaz Icon_smile

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • Nipponcars
Reply

(08-08-2013, 10:30)yulasinio Wrote: Rezultatul a fost bun dar eu nu am avut probleme cu scamosarea.

Uite aici poti sa vezi rezultatul Link

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Ce sa zic ,you are my hero.Mi-as dorii sa pot face si eu ce faci tu singur si acasa!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew