This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Crx DelSol D16Y8

Pai nu cred ca are asa ceva

Reply

pt LHD e la fel doar schimba partea. e un OBD , foarte primitiv nu cred ca are nici macar prima categorie (OBD1).

[Image: sesw_zps125384cf.jpg]

Reply

Multumesc Tomi,acuma ramane sa vad de unde fac rost de o lampa care sa se potriveasca la connectorul acela ca sincer nu am nici o idee

Reply

(26-05-2014, 12:32)adrian florin Wrote: Multumesc Tomi,acuma ramane sa vad de unde fac rost de o lampa care sa se potriveasca la connectorul acela ca sincer nu am nici o idee

Nu-ti trebuie nicio lampa. Trebuie sa faci scurt intre firele alea cu o agrafa metalica sau un fir si incepe sa clipeasca "check engine" . Mai departe e ce a scris Tomi acolo. Nu exista mufa de diagnoza, asa se face diagnoza. De altfel asa si scrie acolo .

Reply

Urmareste topicul asta: http://www.hondatalk.ro/Thread-Coduri-er...ezi-ECU-ul
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Singurul tester de care stiu eu unul este o mufa verde/albastra in spatele torpedoului in care bagi o sarma in scurt, iar cand pui contactul vezi daca sunt erori inregistrate.

Sent from my iPad using Tapatalk

Reply

exista si tester insa doar in reteaua Honda.
dat fiind varsta masinii e putin probabil sa aiba asa ceva dealerii de la noi.

testul agrafa functioneaza la fel de bine insa odata gasita problema trebuie verificat senzorul respectiv cu un voltmetru si vazut daca intradevar e defect sau e o problema derivata din alta parte.

(undeva prin 2000 am avut astfel de cazuri la o masina de varsta aia. pe tester imi dadea MAP si IAC defecte. testerul le putea interoga insa si erau ... bune Icon_smile
se uitau "inginerii" aia pe ecran si nu intelegeau nimic, asa ca am plecat si am verificat inca odata tot. erau inversate doua furtune de vacuum. ECU reset si problema a disparut. de aia zic ca trebuie gasita cauza exacta.
nu mai zic de debitmetre in reteaua VAG mai ales de 400 euro cumparate aiurea de client pt un cod tras de un senzor ECT de 12 euro Icon_smile )

Reply

Salutari colegi..revin cu o intrebare.Se poate pune bov(blow off valve) pe del sol(esi) motor stock?

Reply

Se pune pe motor turbo valva aia, nu prea are ce sa iti faca tie presiune ca sa fie necesara Icon_smile.

Reply

in schimb poti pune un muffler tip care sa sune a turbo ... daca chiar avem aspiratii Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew