Salutare tuturor! Numele meu este Gabriel (E.R.U.), sunt membru nou pe acest forum. Am o Honda Civic din 96, de 1.5 V-Tec E, varinata cu 4 usi. Totul a fost in regula pana acum aproximativ 2-3 luni, cand a ineput sa bata ceva la masina. Am dus masina la mecanic, inainte de craciun. A facut o mini revizie, a zis ca motorul e perfect sanatos (are doar 186.000 km reali) a facut schimb de ulei, si toate filtrele. A descoperit si faptul ca bieleta de directie de pe partea dreapta, bate destul de tare si trebe inlocuita. Nici o problema! (pana acum) Am comandat piesa, am dus-o la mecanic s-o schimbe si cand s-o puna sus, filetul se invartea in gol. Am comandat alta, de la alt magazin. Aceasi chestie. Mentionez ca am mers cu certificatul cand am comandat piesele, deci au facut comanda dupa seria de sasiu. Mecanicul a descoperit ca filetul este de 14mm (la caseta de directie) si nu de 12mm. Am sunat la peste 10 magazine. Aparent, la orice Civic, bieleta are 12mm (pe parea cu caseta de directie) si 14mm (pe partea cu capatul de bara). Am incercat cu piesa de Rover, la care intradevar ca ambele filete sunt de 14mm, dar are 50 cm bratul, la Honda e de 19 cm. Nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa mai incerc. Aparent, nu au fost facute modificari la masina, cel putin nu se vede absolut nimic. A mai intampinat cineva problema asta? Multumesc!
Theme © 2014 iAndrew