This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic ej9

Pe ce gume te-ai dus? si ce jante pe 16 ai in stoc Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am ceva jante ATS.. model mai old school
gume am luat 2x pirelli p zero si 2x vredestein, nu stiu ce model... sunt ceva in V
toate sunt 195/45/16

cele pe 14 sunt ceva Uniroyal 195/45/14, dar am luat ce am gasit ca de mult caut dimensiunea asta si nimic pana acum... Icon_confused
la cei 75cp ai mei sunt perfecte! Icon_smile

Reply

Se pare ca iar mi-ai luat-o inainte... Eu deocamdata sunt la achizitionare si restaurarea jantelor, apoi gumele. Ai luat RainSport-urile ale de pe 4Tuning?

Reply

nu am luat nimik de pe 4t..... am luat de la un baiat din tm Icon_wink

Reply

work in progress la "ram air" intake Icon_razz

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Sa pui o sita acolo sa nu te trezesti cu o mata in filtru de aer Icon_lol ... glumesc. Arata bine civicania, abia astept sa ma murdaresc si eu pe maini ca nu am mai mesterit de mult.

Reply

de mine nu zici nimic caius huh..na bine...Icon_smile fara mine nu ar fi reusit operatiunea Icon_smile) ! foarte bine arata ! si da..trebuie sita, poate intra vreun dihor pe acolo cand mergem catre unguri Icon_razz !

Reply

multumiri maxime lui Milad, care a mers sa imi cupmpere conul ala de plastic..
mersi mult man! Biggthumpup

intre timp am pus de proba rotile de masina... Feedback
urmeaza sa imi iau niste piulite de prezoane rosii si sa mai cobor masina Icon_razz

Reply

Nu sunt adeptul jantelor vopsite negru dar cred ca in realitate arata mai bine decta in poze.

Un pic mai lasata si e ceas Icon_smile

Reply

mai doua poze..
urmeaza niste piulite de prezoane rosii, coborata ceva mai jos si la linie si.. buza fata Icon_razz

Reply

Fa ceva cu ornamentele si pragurile sa arate mai negre

Reply

cand nu e plina de praf... arata destul de negre Icon_wink
dar o sa le improspatez si pe ele in curand.. Icon_razz

Reply

Daca tot ai solicitat un feedback ti-as sugera un alb mat la jante Biggthumpup. Si eu as vrea sa-i trag o priza de aer la a mea dar n-as vrea sa gauresc bara. Spor la treaba
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

merge o buza rosie si niste gume mai late, sunt prea intinse astea de acum.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ai mai mesterit ceva la asta mica? Am vazut ca lucrezi cate ceva la S2K Icon_cool

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew