21-02-2014, 00:36 (This post was last modified: 21-02-2014, 01:07 by adrian florin.)
De cateva luni sunt posesorul unui civic eg3 din 95.Foarte multumit de masinuta.Initial am vrut un 206 sau un Punto,bineinteles pana am vazut un eg.In momentul acela am zis "asta vreau".M-am informat inainte de a lua civicul si am gasit doar pareri bune.
Ca modificari mai mult mecanic,mai putin aspect.Urmeaza si aspectul luna asta.
Modificari pe parte mecanica:consumabile,garnitura chiuloasa,bujii,rotor,pipa si saptamana asta urmeaza caseta de directie care a fost rea tare,am reconditionato si in continuare scapa ulei.
Aspect(dupa cum spuneam si mai sus nu prea mult):faruri angel eyes(aiurea, sunt pregatit sa le pun inapoi pe cele clasice acuma ca sunt curate si lumina bate frumos),volanul(am avut cel in 4 spite si am pus cel in 3) si urmeaza o revopsire deoarece prezina zgarieturi(mare parte pe spoiler fata)
Jante r15 si inca un set r16 zenden,finala magnum supersprint
Astept niste pareri despre ea,si in special pt vopsea.Revopsesc la fel sau schimb?
Voi reveni si cu niste fotografii,cele care le am sunt prea mari si nu le pot uploada
23-02-2014, 03:14 (This post was last modified: 23-02-2014, 03:15 by adrian florin.)
farurile stock sunt inapoi pe masina.in ce privestste semnalizarile prefer cele care sunt portocalii de fabrica,nu sa pun folie pe ale mele.am si gasit in romania la cateva persoane care le vand.in jur de 50 euro setul.urmeaza sa discut cu ei.
Initial am crezut ca jantele sunt identice cu ale mele...
Buna achizitie, sa te plimbe 100 de ani fara reparatii
Cum ai rezolvat cu caseta? si eu am probleme si nu stiu ce ar fi mai bine sa fac...sa o repar sau sa o schimb cu una second
Cat despre culoare, eu as lasa-o asa dar cu o perla neagra...(sper ca asa ii zice )
Am luat o caseta de directie noua(1300 roni).Ceea ce cred ca e ok si pt tine,am reconditionat si cea veche,dar in continuare a avut probleme,deci din punctul meu de vedere nu se merita reconditionata.
16-03-2014, 00:38 (This post was last modified: 16-03-2014, 00:40 by adrian florin.)
A fost reconditionata cum trebuie..dar caseta avea un joc colosal.A fost ok 3 saptamani.Dupa aceea a inceput sa scape ulei
Aveti careva jante de vanzare?imi trebuie pe 14 4x100.Chestia e ca imi caut dinalea in multe spite si nu prea gasesc ceva gen astea