This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Chiulasa H22 pe bloc F20

salut !detin o honda prelude 1994 cu motor f20a4 de 3 ani si merge impecabil dar as vrea sa shimb chiuloasa de f20a4 cu una de la h22 vtec a facut cineva asta sau a auzit ca se poate daca da rog sa imi spuna si mie daca merge si ce modificari trebuiesc aduse!multumesc

stie cineva daca chiuloasa de la h22 se potriveste la un motor f20a4?multumesc

Reply

f20 e sohc, h22 e dohc

Reply

da stiu dar as vrea sa fac un hibryd am auzit ca merge sa schimb chiuloasa cu una de h22 sau h23 si asa as castiga putini caluti, eu caut o parere si o informatie sa stiu daca ii dau buy dupa ebay!

Reply

Din cate am auzit parca ar merge cu ceva modificari, sper sa nu vorbesc prosti. Dar daca sunt putini caluti de ce sa te chinui Confused Mai bine iei un H22 si gata.

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

un h22 tot asa doar chiuloasa?

Reply

Nu, un H22 complet. Probabil ca iesi in aceasi bani, fara suporti de conversie etc.

Reply

daca te rog frumos sa te grabesti putin ca imi expira licitatia pe ebay pt o chiuloasa h22 vtec
multumesc

deci tot motorul nu?

Reply

Nu cred ca puterea care o scoti punand chiuloasa aia isi merita investitia si efortul. Mai bine iei un H22 complet pentru ca sunt ieftine si te sti intr-o parte.

Reply

atunci renunt la licitatie! dar o idee sa maresc putin puterea la un f20a4 ?undeva pe la 180 cai , ma gandeam al un turbo dar nu stiu ce sa zic, sau un cip

Reply

Ce e ala cip? Masina asta nu e diesel sa scoti 30CP la o softare. Turbo e o optiune dar nu cu piese de pe ebay, o alta problema este softul.
Iei un H22 din UK si ai 220CP din fabrica, simplu.

Reply

multumesc frumos !noroc

Reply

se numeste chiulasa nu chiuloasa

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

sa inteleg ca h22 are 220 cai?

Reply

Depinde de varianta, uite aici toate motoarele din seria H:
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_H_engine

Reply

eu nu inteleg combinatiile astea ciudate, te complici prea mult pentru ce ? online totul e plug&play dupa ajugem la plug&cry in realitate !

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew