This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ce ulei sa folosesc ?

am inteles eu aiurea deaia am intrebat Icon_smile)

trebuie sa schimb si bujiile curand ca nu sunt scumpe

Reply

papa bine rau, nu e normal consumul ala acolo ai 500 ml, nu-mi place culoarea ...ai ceva detalii la el ?
PS: rateul in esapament il ai din cauza amestecului bogat Icon_wink

Reply

sau aer fals traiane. mi-emi bubuie civicul ca un wrc si am amestec optim.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nu cred ca sunt chiar 500ml acolo, poate undeva la 300 dar oricum consuma.
Cum am zis si mai sus incearca un 10w40 mai ales acum pe vara.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(21-07-2013, 10:53)LIVIU_CTS Wrote: sau aer fals traiane. mi-emi bubuie civicul ca un wrc si am amestec optim.
aer fals unde mane ?

Reply

de la galerie pana la toba, drak stie. mie imi trage pe la o fisura aparuta la o tija de agatare inainte de toba intermediara.

Reply

Liviu zice de aer la evacuare si citeste sonda lambda gresit imbogatind amestecul...

Reply

yula, mie imi pusca si am verificat amestecul. e stoichiometric

Reply

ceva nu se pupa aici ....

Reply

Acuma m-am uitat mai atent si am vazut ca e EP2. Cu 5w40 si eu am avut probleme de la caldura la drum lung, am ajuns in IRL cu aproape nimic pe joja. Eu am ramas cu 5w40 pentru ca masina vede rar VTEC iar in plus de asta clima e mai rece.

@Traian, ce vrei sa zici?

Reply

(21-07-2013, 23:11)LIVIU_CTS Wrote: yula, mie imi pusca si am verificat amestecul. e stoichiometric

la asta ma refeream .... ceva nu e ok, daca sonda detecteaza mai mult aer si imbogateste amestecul nu are cum sa mai fie stoichiometric... nu?

Reply

pai da nu trage aer inainte de sonda ci pe la niste imbinari din catback. oricum chiar are puscaturi de zici ca trage cu pusca prin padure Icon_smile

Reply

da bah, pana la sonda totul e ok, amestecul e ok, verificat in mers.
prinde pe undeva dupa sonda si apar detonatii pe evacuare in frana de motor.

Reply

bun... in concluzie spuneti ca se pot coxa segmentii din cauza amestecului rau ?? daca sunt coxati se poate face ceva infara de segmentare?? fum la rece nu scoate deloc ... doar condens :|

Reply

(22-07-2013, 17:12)Toyboy Wrote:
(21-07-2013, 23:11)LIVIU_CTS Wrote: yula, mie imi pusca si am verificat amestecul. e stoichiometric

la asta ma refeream .... ceva nu e ok, daca sonda detecteaza mai mult aer si imbogateste amestecul nu are cum sa mai fie stoichiometric... nu?

asa e numai ca doar in closed loop. in open loop face abstractie de sonda (daca e narrow band).

in legatura cu amestecul: daca ai amestec sarac atunci "flacara" se propaga pe peretii cilindrului, temperaturile cresc si in timp apar deformari plastice (ovalizari)

daca amestecul e prea bogat , rezidurile de benzina vor spala filmul de ulei de pe peretii cilindrului (bore wash) cu daunele aferente....

Reply

+1000 Tomi

Reply

Tomi , m-ai bagat in ceata rau Icon_smile) spune-mi ca la incepatori ... ce trebuie sa fac , ce solutii am Icon_smile

Reply

tu numai cu admisia aia n-ai cum sa ai un afr dereglat masiv, mai mult ca sigur e aproape de stoc, adica ceva mai gras in benzina.

daca s-a mers cu ea stock fara alte modificari gen lipsa cat, galerii, catback si altele cauza principala e uleiul ce a fost bagat in motor sau poate lipsa lui. cati km are masina? o segmentare ar trebui sa fie suficienta

si pentru FN-isti puteti sa-mi ziceti si mie cum masurati voi afr-ul? aveti wideband?

Reply

162.000 are masina Icon_smile

Reply

un cititor in mufa si o aplicatie pe telefon, si citeste din ecu.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew