This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Caut Honda CRX DEL SOL

are puse discuri pe spate, are galerie, are arcuri sport (ceva rosii). bara fata, aripile laterale sunt din plastic (d'alea aftermarket), faruri clare aftermarket si cam atat imi vine in minte.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Am mutat aici posturile, eram off dincolo de vreo 2 pagini.

Uite aici una ieftina pentru tine Icon_smile http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/2881465
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Ihim, cu motoru' de 1.5, volan pe dreapta si... mai ce? Icon_smile

Adi, preferam sa ramana cat mai ascunsa discutia asta, daca intelegi ce vreau sa spun Icon_wink
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Uite una si mai scumpa cu motor mai mare dar volanul tot pe partea dreapta Icon_smile

http://cars.donedeal.co.uk/for-sale/cars/2873970

Asta-i muma! Da' are doua neajunsuri: pretu' si maistru' sculer-matriter care a montat volanu' pe partea gresita... Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Partea cu pretul se rezolva ca nu ii da nimeni banii aia pe ea cand iti iei EVO/skyline... dar cu volanul nu te pot ajuta Icon_biggrin

Mi-am permis sa-mi retusez post-urile care faceau referire directa la persoana, ca sa stau linistit Icon_smile Sper sa nu se supere nimeni, da' ori facem surprize, ori nu mai facem Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Sa intelegem ca cineva monitorizeaza pe aici? Icon_smile

da' cum işi permite?! dom'le, mai nou barbaţii nu mai au voie la discuţii confidentiale nici cand miros a vazelina si gaze de eşapament! se duce draku specia, va zic io......

Nu monitorizeaza nimeni, but it's better safe than sorry Icon_smile

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Se gasesc niste JDM-uri in UK de-ti lasa gura apa si la preturi excelente.
Si pe mine ma bate gandul la un Accord Euro R sau un Subaru Legacy (twin turbo) dar nu stiu cum m-as descurca cu volanul pe dreapta. Probabil ca e o chestie de obisnuinta.

Oare as avea pe cine sa rog sa se intereseze undeva in HD de un delSol? Icon_biggrin
Adica sa-l vada. Nu neaparat acum, ca omu' da un pret cam mare.
Am mai "ochit" unu' la SB, iar cu cel de la Liviu, se fac 3 posibile.
In orice caz, a picat ca varianta de cadou pentru luna februarie, din lipsa de intelegere Icon_smile
Pe de-o parte e bine, ca sigur vor fi mai deschisi oamenii la "dialog"
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

cel din cluj s-a dat ca painea calda Icon_biggrin
ala din hd e cel verde? arata f bine in poze.
la sibiu sa nu fie ala rosu cu un subwoofer inter scaune. ala e copt rau.

Cel galben s-a dat (http://www.celalalt forum.ro/forum/showthread.php?13955-Honda-CRX-Del-Sol)? Sau ala cu 4 carb? Daca-i ala cu 4 carb, nu-i nicio grija, ca nu ma interesa Icon_smile

Nu stiu daca are SW intre scaune, am vazut numai poze de pe-afara. Are capota la motor neagra, eleronul negru... http://honda.anunturi-auto.4tuning.ro/an...45078.html

Din imagini nu pare prea copt. Bara din fata arata ca si cum masina a fost pocnita un pic, dar, cel putin in imaginile astea nu se observa vreo rugina infernala pe unde se gaseste de obicei.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

cel pe carburi s-a dat, am uitat de cel galben al amicului.
ala din sb nu e cel de care credeam. arata f ok, merita. punte-l pe adi sa-l vada. eu as merge pe ala.
la prima vedere cred ca a fost atinsa fata, are faruri si stopuri after market care nu se alineaza chiar bine.

Acuma m-a apucat si pe mine febra cautatului. Ma uitam la asta Confused

Sol'u ala rosu in ultima poza arata matuit rau pe aripa spate si ceva nu e coser cu bara fata si farurile.

cu bara nu e nimic, farurile aftermarket sunt niste mizerii care nu se pupa cu originalul.

Daca masina n-a fost pocnita, e in regula, insa am mai vazut eu faruri stock ne-pupandu-se cu bara pe motiv de prinderi indoite de la impact, luftul fiind destul de mic, insa vizibil. Asa se intampla pe Civic-ul meu (FK2-ul) de la accidentul ala cu schimbare de mecla. Desi n-a fost nimic structural atins, numai plastice si table de suprafata, bara nu mai pica absolut perfect si se vede un mic defect la far. Tre' sa te cam uiti dupa el, da' se observa.

Am mai vazut una in HD, da' nush pe cine as putea ruga s-o vada...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

mai mult ca sigur sunt deformari pe zina de prinderi, sunt retuşabile. mai e un luft nasol la capota, pe partea stanga, si aia e remediabil. mie mi se pare ca masina promite.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew