fost ieri la vtm, singurul lucru ce nu mi-a placut a fost o bucata din drum pana acolo in rest super vreme si atmosfera, o gramada de masini care au gonit toate animalele din padure
formulele trebuie auzite neaparat, erau singurele care se auzeau tare inca de la start si eram la 2 km sus pe proba
alex mirea cu civicu lui cu b16b a doborat iar recordul clasei, se vede ca s-a obisnuit cu masina si merge blanaaaa!!! sa bati m3-uri, impreze si alte turbate spune multe despre el ca pilot
au mai fost 2 honde un ep3 si un egdar slabi rau, nici macar nu s-au apropiat de mirea.
@Liviu - bah cu alba nush ce sa zic, e prea departe si sa pierd pe drum jumatate de zi doar pentru cateva ore parca nu-mi vine. dar hai la rasnov ca e la mijloc
frig dom'le frig, da ca de obicei, asa-s frumoase cursele.
ultima etapa, asa ca unii nu au venit dar au fost destule.
a revenit ono si cu pofta de dat, material competitiv, la anu cred ca trage la titlu.
formule asurzitoare
ferrari 458 italia dementiala
si cativa necunoscuti care mergeau f bine.
doua evenimente negative:
o fabia tdi data peste cap sub ochii mei, deh, tineretile, pe coborarea dupa regrupare se juca cu frana de mana...
din pacate kaput mirea, care dupa doua urcari la BL@N@ a rupt-o-n fericire.
tocmai ma minunam cu adi cat de tare merge, ca nu franeaza, ca arunca masina si nu lasa gazul....cam asta a fost. asa e la curse, cand mergi la maxim, o mai si scapi.
Haha, imi aduc aminte ca intr-un an am urmarit cursa cam din acelasi loc iar intre probe am servit niste slanina cu rosii din care s-a infruptat si Lae
e curat motorul. s-a oferit spre desfacere si masurare si fara contestatie FRAS.
omu' cam face deranj prin clasamente si cu o masina adevarata va fi campion.
pacat, mare pacat ca a lovit masina in halul ala! insa din nou a sters pe jos cu multi din inchipuitii piloti de la vtm. pai sa stai la 1-2 secunde de ferrari , monopost si alte integrale cu de 2-3 ori puterea civicului arata prea multe despre unii si altii
sunt curios daca o sa mai pastreze masina sau isi ia alta pentru la anu, ori ramane doar la rally.