This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Calendar al curselor pe 2011 Kiskunlachaza,Ungaria

Un calendar preliminar pentru cursele organizate de dragracing.hu in 2011 a fost postat pe www.cedrag.com, vi-l prezint si eu:
Sunt moderator pe dragracing.ro la aceasta sectiune si ma gandeam ca poate sunt interesati! Din 2008 s-a inceput sa se mearga la vecinii nostrii unguri la drag racing,organizare exceptionala,oameni super si atmosfera beton( ca sa nu mai vb de masini)! La inceput mergea mai mult lumea din partea de vest, ulterior in 2009, respectiv 2010 trupa s-a marit ajungand acolo chiar si pasionati din Cluj, Brasov, Bucuresti si Constanta! Locatia e pe un aeoport dezafectat din Kiskunlachaza la aprox 30 km de Budapesta, pista este aderenta! Din Timisoara sunt 300 km pana acolo!

Mar 26th - Dragracing and Opel meeting at Kiskunlacháza.
Apr 16th - National Car Championship Dragracing at Kiskunlacháza.
Apr 23/24 - Honda's two-day meeting at Kiskunlacháza.
May 14th - Dragracing Car National Championship + National bike Championship at Kiskunlacháza.
Jun 11th - National Car Championship at Kunmadaras.
July 02nd - Night Dragracing, Car National Championship and Bike National Championship at Kiskunlacháza.
Aug 21st - National Car Championship at Kunmadaras.
Sep 10th - National Car Championship Dragracing at Kiskunlacháza.
Sep 24th - Dragracing and Honda meeting at Kiskunlacháza.

Reply

Am vazut cateva filme pe vimeo si youtube si se pare ca vecinii nostri unguri organizeaza la un nivel foarte bun.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

dap, asa este...ordine, spectatorii disciplinati, lumea nu se baga in fata la start( desi au fost cateva exemple..bineinteles romani, care au fost atentionati ulterior), singurii care au voie sa se bage sunt concurentii de la categoria profi!

Reply

se merita sa vin cu EG3u meu ca la Arad nu am avut cu cine sa concurez[/align]
DEZMEMBRARI AUTO

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew