This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Accord Coupe CG4 "Black Betty"

Accord Coupe "Black Betty"

De spus, nu am prea multe ce sa zic. Prima mea masina. Import Germania. Sunt al treilea proprietar. Sant incantat,
In ciuda tuturor convigerilor din partea prietenilor sa-mi iau alt ceva, am ramas cu ideea sa-mi iau ce-mi place. Stiam ca vor vi greutati cu disponibilitatea pieselor de schimb, cu consum mare, cu vechimea si rulajul mare a unei asmenea masini, dar totusi am ramas hotarat si nu regret nici un pic.

Specs:
-Anul: 2000;
-Cutie: Manula;
-Cilindree: 2000 cm3;
-Putere: 147 CP

Plans:
-Reparat/restaurat interiorul;
-Reparat AC;
-Schimbare suport motor;
-Headlights blackhousing;
-Instalare suspensii reglabile;
-Vopsire capac motor;
...se vor adauga pe parcurs

[Image: 20150830110310.jpg]

[Image: 20150830110552.jpg]

[Image: 20150830110730.jpg]

Reply

S-o porti sanatos!

Cand poti, pune si 2-3 poze cu interiorul, chiar sunt curios cum arata de esti asa hotarat sa-l restaurezi.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Bine ai venit !
Frumos model, Icon_wink

Reply

(03-04-2016, 23:21)andrei_r Wrote: S-o porti sanatos!

Cand poti, pune si 2-3 poze cu interiorul, chiar sunt curios cum arata de esti asa hotarat sa-l restaurezi.

Poate "restaurez" suna prea agresiv, dar sunt cateva lucruri de facut:
-schimbare/reparare piele la scaune fata -sunt cateva rupturi datorate uzurii (mai jos poze) pe partile laterae;
-unele elemente de interior au fost lipite cu folie (tip carbon)-ce nu-mi place;
-pedalele mi se par cam uzate;
-ca si upgrade- volan de la Accord 7/8 gen :2003- ( inca nu am cercetat daca o sa potriveasca, dar pare ca diametrul si numarul de caneluri ai prinderii sa fie acelasi)

Cam atat ))).

[Image: 20151003182551.jpg]
[Image: 20151003182728.jpg]

Reply

Era unul de vanzare pe FB pentru piese de schimb, ai putea sa incerci acolo daca iti trebuie ceva.

Oare intra un motor de prelude pe el? Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Smile 

(04-04-2016, 21:06)yulasinio Wrote: Era unul de vanzare pe FB pentru piese de schimb, ai putea sa incerci acolo daca iti trebuie ceva.

Oare intra un motor de prelude pe el? Icon_biggrin

Daca ai putea sa-mi dai un link -as fi foarte recunuscator Icon_biggrin

Ce tine de motor prelude: cred ca e cel mai intalnit swap pentru acest model, si eu visez la un H22 sub capota...

Reply

Asta cred ca ii. Imi amintesc numai ca aveam notificare dar nu am deschis anutul sa vad mai multe detalii, acum am vazut ca e lovit.

https://www.facebook.com/groups/honda.ba...488114195/
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Andrew T
Reply

Și eu îs curios cum merg v6-le Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew