Acum, ca sunt posesor de Honda, am zis sa ii fac masinii si un topic de prezentare.
E un Civic Type S Sport FN4 din 2011 care a facut pana acum 41k km. Masina e OK, cu mici imperfectiuni la exterior, insa cu un interior perfect. Totul stock pe ea deocamdata, mai putin unitatea de redare 2DIN.
So far, so good - sta super pe drum, imi place directia rapida, dar mi se pare cam lenesa - nu ar fi stricat un 1.8 in locul 1.4-ului de 100CP de pe ea.
Mai am in plan in perioada urmatoare:
1. Schimbare stop stanga (e crapat si aburit in interior)
2. Schimbare ornament aripa fata-dreapta (proprietarul anterior a lovit un caine si s-a dus naibii ornamentul)
3. Activare DRL (apropo - se poate face chestia asta din soft?)
4. Supercharger (merita investitia? )
Tare mi-ar placea sa aflu mai multe despre masina + motorizare - spre deosebire de BMW, mi se pare mult mai dificil sa gasesc info relevante pentru Honda, for some reason.
cand m-am apucat de citit ma tot intrebam ce-o fi ala FN4 ) nu stiu ce-a fost in mintea lor sa puna un 1.4 si sa-i mai zica si type-s
superghargerul pe 1.4 e o gluma buna, dar la ce supercharger te-ai gandit? gluma gluma, dar masinuta e frumoasa , sa ai noroc de ea.
Surely, cu ceva compresor cu racire pasiva care face un 0.4-0.5 bar mai pot sa scot vreo 30-40CP in plus si ceva extra cuplu - ceea ce ar fi un jump de 30-40% in putere pentru mine )
Am vazut ca sunt mai multe kit-uri pe net pt supercharger, dar deocamdata testez incetut apele.
Btw - stii daca pot sa activez luminile de zi (DRL) din soft? In bord am indicator de DRL pe langa cele de faza lunga / scurta. Ma gandesc ca ar functiona faza lunga la 30-40% din intensitate, nu? Stiu ca pentru pietele Nordice e obligatoriu si de asta ma gandesc ca poate se poate activa si la a mea.
Also, exista un soft dedicat Honda cu care poti sa te joci cu masina prin OBD II (e.g. la BMW au INPA, BMW Scanner, etc.; la VW au VCDS.....)?
nu stiu unde ai vazut tu kituri de supercharger pt FN. singurul FN/FK 1.8 cu supercharger din cate stiu eu e al meu
eu am luat kitul pt US si l-am implementat pe hachback si ste doar pt R18a si K20, nu pt motoarele de 1.4
pt 30-40 cai faci swap de R18a2 ca sunt destule deja la dezmembrat.
treaba cu DRL nu m-a pasionat, cand plec pun pozitiile sau pun lumina de drum in f de conditii sau de drumul pe care circul. nu vreau sa devin o leguma careia sa i se aprinda toate automat
nu prea ai soft care sa lucreze cu motorul tau. de ex pt motoarele de 1.8 pt a folosi hondata a trebuit sa pun ecu de stat, dar intrbarea e: ce vrei sa faci cu softul, te rpicepi la mapari?
Voiam un soft prin care sa pot accesa functii 'ascunse' ale masinii, care tin de confort: DRL, blocarea usilor la plecarea de pe loc, aprinderea farurilor la deblocare (i.e. leaving home), etc.
Mapari, eu? No senor - am avut tentative la BMW, in sensul ca am deschis log-ul de la ECU si era plin de cod hexadecimal. Evident ca am ramas interzis.
Deci, DRL - poate-se sau nu poate-se? Care e verdictul? Le dau un telefon celor de la stealership?
Btw, ca fapt divers: Sun la Asko si la Carpati in Bucuresti sa ii intreb de ornamentul ala nenorocit pentru aripa dreapta-fata: Cu tot cu montaj: ca. 550 RON. Ha. Ha. Ha.
Mda - stiu. Am patit-o cu oglinda din stanga care a refuzat sa mai revina la pozitia initiala dupa rabatare. Am fortat-o putin fata-spate dupa care a revenit la pozitia normala in cele din urma.
M-am informat despre problema si am crezut ca e SOD-ul, asa ca am luat 2 varistori din aia cu 1.9 RON bucata si cand am desfacut oglinda, ce sa vezi, nu avea varistor pe SOD. Asa ca i-am administrat niste doze zdravene de WD 40 direct in motor, ca deh, WD 40 e "leacu' la toate bubele" si acum se rabateaza cum trebuie, dar agata de doua ori pe drum si horcaie nasol.
Ergo, 2 intrebari:
1. Poate sa fie SOD-ul de vina pentru agatarile alea / pentru refuzul oglinzii de a se misca?
2. Daca e motorul cu buba, pot sa il schimb doar pe el? Se strica des?
ce reprezinta abrevierea, nu stiu. o buba stiu ca e releul care e parca fix in oglinda. mie a inceput sa se rabateze din ce in ce mai lent si incomplet, cica aia e manifestarea. acum o schimb pe asigurarea idiotului care a venit peste mine.
bai, asa au zis aia de la honda. rabatarea a inceput sa fie din ce in ce mai lenta iar distanta de deplasare mai scurta, treptat, in timp, ca si cand ar avea alimentare insuficienta. daca o ajutam cu mana, mergea complet si in viteza corecta.