This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

01' S2000 Ap1 Championship White

Va salut.
Sa prezint si aici noua achizitie ,este un S2K din 2001 , achizitionata cam de o luna jumate ,intre timp i am facut carte de romania , schimat toate uleiurile si filtrele , cauciucurile . Masina am cumparato cu suspensie KW V2 si jantele OZ alleggerita pe 17 , iam comandat filtru de aer K&N FIPK si Cooling plate din carbon , vreau sa i mai schimb si evacoarea dar inca nu m am hotarat pe ce sa merg.

Exact ce trebe, s-o alergi sanatos.

Foarte frumos arata. Sa ai parte de ea si la cati mai multi km fara incidente.

De unde ai luat-o?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Multumesc, din Luxemburg.

Unic proprietar? Mă gândesc că ai gasit-o pe ceva forum de vânzare și nu ai căutat S2k-uri prin Luxemburg Icon_smile

Am luato de pe mobile , unic proprietar , 88000km.

Te-am vazut pe Copou duminica, ai umblat cumva si la evacuare? Icon_smile
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Știu că e foarte scump dar te-ai gândit la un acoperiș rigid pentru S? Cred că ar arăta de minune cu unul Spoon Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Nu stiu cum e la S2000 dar la Del Sol e nasol fara plafon, tremura toata pe denivelari, si pe viraje simti dierenta oricat ar fi suspensia de sofisticata.

daca pui un x ca mine, nu mai face asa Icon_razz
s-ul e mai bine intarit.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(23-06-2015, 10:51)yulasinio Wrote: Știu că e foarte scump dar te-ai gândit la un acoperiș rigid pentru S? Cred că ar arăta de minune cu unul Spoon Icon_biggrin

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Pai e vreo 3000 de coco unul, e scump rau de tot. Vb de unul OEM.

Am subliniat ca e scump ma Icon_razz

[Image: spoon.ap.hardtop2d.jpg]

[Image: 4415909147_839aa1f14b_b.jpg]

(23-06-2015, 10:48)andrei_r Wrote: Te-am vazut pe Copou duminica, ai umblat cumva si la evacuare? Icon_smile

Salut
Nu am umblat la evacoare , are CAI K&N .

(23-06-2015, 14:21)yulasinio Wrote: Am subliniat ca e scump ma Icon_razz

[Image: spoon.ap.hardtop2d.jpg]

[Image: 4415909147_839aa1f14b_b.jpg]

M am gandit si la hardtop ca cel din adoua poza , ala de la Mugen da bine dar trebuie modificate si aripele ca nu da bine pe masina stock .
Deocamdata masina e la vanzare , vineri vine cineva sa o vada.

Se poate inchide multumesc.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew