This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Întrebare Honda Civic 2.2 Diesel

Exclamation 

Salut! Am gasit un anunt cu o Honda Civic 2.2  i-CTDI si cu 227 000 de km. Sunt foarte indecis daca sa o cumpar sau nu asa ca de aceea am vrut sa intru in acest grup, ca sa va cer parerea.

Reply

Unde ai găsit-o? Are ceva istorie de service? La diesel știam că au fost ceva probleme cu colantele/ambreiajul în rest nu cred că sunt alte probleme dar depinde de întreținere.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

la detaliile furnizate nu poate sa te ajute decat proprietarul ... am vazut si eu una pe strada, nush daca o fi buna, probabil Icon_razz

Reply

(20-08-2018, 15:01)yulasinio Wrote: Unde ai găsit-o? Are ceva istorie de service? La diesel știam că au fost ceva probleme cu colantele/ambreiajul în rest nu cred că sunt alte probleme dar depinde de întreținere.
 https://www.autovit.ro/anunt/honda-civic...tor=SEC-81 acesta e anuntul. Ummm, ai idee cat consuma motorul de 2.2 ?

Reply

La drum lung cred că ia cam 5 jumate iar prin oraș un pic mai mult. Faci drumuri lungi de vrei să iei diesel?
Dacă te uiți mai jos vezi threadul lui BogdanT, el a avut una diesel și poți citi acolo mai multe păreri

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

(21-08-2018, 19:53)yulasinio Wrote: La drum lung cred că ia cam 5 jumate iar prin oraș un pic mai mult. Faci drumuri lungi de vrei să iei diesel?
Dacă te uiți mai jos vezi threadul lui BogdanT, el a avut una diesel și poți citi acolo mai multe păreri

Asa putin? Hmmmm, pai eu stau cam la 14 km de oras. Nu vreau neaparat diesel, vreau un Civic si mai toate au 2.2. Iti multumesc foarte mult de informatii

Reply

Personal prefer benzinarele, sunt mai ușor de întreținut iar la consum nu diferă așa mult. Spor la căutat și sper să găsești una potrivită

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • daemontools123
Reply

(21-08-2018, 20:14)yulasinio Wrote: Personal prefer benzinarele, sunt mai ușor de întreținut iar la consum nu diferă așa mult. Spor la căutat și sper să găsești una potrivită

Si eu la fel dar nu prea gasesc. Iti multumesc foarte mult chiar m-ai ajutat.

Reply

Dacă ai Facebook poți căuta și acolo, sunt ceva grupuri dedicate, Honda Bazar România..

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • daemontools123
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew